| pitronia a întrebat:

Cum comentati faptul ca edge s-a retras din wresling? http://www.wfan.ro/......etras.html

Răspuns Câştigător
| Lambada a răspuns:

Este oribil. Edge e cel mai tare din WWE

6 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Am văzut si eu azi noapte la raw
păcat că s-a retras dar am înțeles ca are probleme medicale
avea atîtea titluri in palmares

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat.era un supertsar grozav ...totusi cred ca la wm 28 cand va fi introdus in hall of fame va mai avea un ultim meci: CU UNDERTAKER SI cred ca va fi un meci de vis

| dublud a răspuns:

:o Serios.:O YYeeeeeeeeeeeeeeee dau party.:X Posedatu draq` \:d/ blushing scuza-mi bucuria.whistling

| JT a răspuns:

Stiam ca va veni momentul asta, dar nu ma asteptam sa vina chiar acum! Edge este si va ramane un superstar al WWE de exceptie! A facut senzatie in orice meci, indiferent daca a castigat sau a pierdut! Sper sa avem macar un moment de ramas bun la Smackdown intre Edge si Christian! Edge s-a retras, lasand in spate o companie care nu mai poate fi sutinuta! Totusi, la WM28, sper ca Edge sa devina Hall of Famer, si sa mai auzim de el! Sa-l vedem in continuare in WWE, fie ca comentator, fie ca un simplu spectator! Respect Edge, multumim pentru mai bine de 12 ani exceptionali!

| JT a răspuns:

Stefan, in caz ca n-ai ascultat discursul lui Edge, a spus ca daca va mai lupta vreodata risca sa paralizeze sau chiar sa moara, asa ca va trebui sa ne multumim cu meciulm de la WM 24 pe care l-a avut cu Undertaker!

| marius_2885 a răspuns:

Nuuuuuuuu nu edge doar edge si undertaker sa nu se retraga de cecrying