| marianalex55 a întrebat:

Cum dau burta jos repede?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mănănci puțin sau foarte puțin.

| Sofer a răspuns:

Repede nu o dai. Trebuie mult sport și dieta.

| zilog a răspuns (pentru Sofer):

Nu va face nimeni sport care a facut burta tu iti dai seama ca o burta inseamna investitie de mii de euro eu am 140Kg cat salam elvetian si branza cu mucegai frantuzeasca si mici si cârnați de pleșcoi și bere și vin si prajituti șî shaorma crezi că am invest in burta sasta!? ținând cont ce de 4 ori am fost până în elvetia doar ca sa imi iau de cel putin 400 euro salam doar pentru mine personal si de vreo 20 ori am fost fara nici o alta treaba pana in Ungaria doar ca sa mananc gulas facut la mama lui acasa
plus pe aici pe la noi pastrama de oaie...
asa ca nu il lasa orgoliu pe un asemeana gurmand sa renunte la semnnatura lui prin metoda de a face sport

singura miscare pe care o face este doar in pat cu vreo moldoveanca un asemnea om
DACĂ SLĂBEȘTI NICI BANII NU MAI VIN LA TINE!
NICI CLIENȚII NU MAI AU ÎNCREDERE IN TINE
PENTRU CA DACA TU NU Ai facut bani sa te ingrsi ca un porc
insemna ca nu pot sa dea pe mana ta lucruri de mii de euro
asa ca eu dupa ce m-am ingrasat am primit bani mai multi
ca nu mai puteau sa vina la mine cu 70 lei pentru o recuperare de date cand se uitau la mine cat de lat sunt isi dadeau oamenii ca 70 lei ii cheltuiam cu ei defata dadeam comanda de o pizza pe care o mancam cat ii ascultam cerintele
asa ca trebuia sa sara cu banul gros

| Sofer a răspuns (pentru zilog):

Îți dai seama. E greu.

| zilog a răspuns (pentru Sofer):

Asta înseamnă să bage cineva cuțitul în burta ta să te taie să îti taie stomacul ca să poată băga un inel de cauciuc in jurul lui sau doar să îți ia din stomac o bucată să o dea la gunoi!
Oare merită riscurile anestezie generala sau in coloana unde poti ramane paralizat + STAFILOCOCUL AURIU care aud acum la radio ca este la modă in spitalele din România.
Asa ca eu nu aș vrea să bage cineva cuțitulîn burta mea așa aiurea!
Dacă ar fi neapărată nevoie și aș muri dacă nu m-ar opera și aș fi sigur 100% că mor dacă nu mă operează
Doar în acel caz aș accepta sa bage cineva mînile prin burta mea!
DACA VREI MICSORARE DE STOMAC VEZI CA AU CEI DE LA HERBALIFE un burete ceva care este natural facut din ceva ciuperca care se umfla in burta ta de iti ocupa stomacul si gata crezi ca ai mancat cand nu ai mancat
iti da senzatia ca ai burta plina
simplu banal testat autorizat verificat garantat de herbalife

| Werrich a răspuns:

Îți micșorezi stomacul!

| zilog a răspuns:

ERA SA zic la Modovence dar sau scumpit si s-au umplut de fite, NU O DAI PENTRU CĂ AI FĂCUT O FOARTE MARE INVESTITIE IN EA!

Cine te place sa te placa asa cum esti tu sau esti un lingău?

Hai nu te mai lasa influentat ci ia atitudine de gras asculta niste RAP HIP HOP ceva de genul asta uita-te la rapari si cauta un stil vestimentar ca al lor
sau uta-te la BB King

sau lasa-te influentat constrâns manipulat si fii un laș si sa te facă femeia cârpă de șters pe jos

ia atitudine esti valoros asa cum esti
nu prea ai cum sa dai burta jos niciodata in viata
asa ca incerca sa dovedesti ca tu esti valoros prin cultura ta
prin valoarea ta
prin demnitatea, bunsimti, cinste, onoare, noblete, modestie, caracter
toate lucrurile astea cuceresc
de cât să fii un papagal ras în cap și cu crestă colorată
șî îmbrăcat ca o zdreanță în zdrențe

încearcă să fii un domn burghez ia atitudine de boier
combina domnia cu boieria si cu ferplay-ul sa vezi ca iti iese ceva mult mai bun si mai atragator de cat sa dai burta jos

sa o dai jos iti zic eu cum o sa o dai exista operatie laparoscopica la sfântul ioan
si gata iti taie grasimea exista sanse de 50% să supravietuiesti
si gata daca ai supravietuit vei avea dureri groasnice 1 luna se va probabil se va umple de puroi si probabil vei supravietui si in maxim 3 ani o sa scapi de puroi si se va inchide gaura.
sau poate totul va merge perfect si te vei afla printre fericitii castigatori si nu vei trece prin toate chinurile astea

in rest mananca varza salata cand vrei sa mananci ceva mancare fa repede salata din salata cu castraveti rosii putin ulei de masline si zeama de lamâie nu helas sau alte porcarii
gata nu mai bagi carne in tine, re lasi de orice contine ulei
si mananci si tu mieji de nuca
intr-o zi mananci doar 2 felii de paine dar niciodata 4 felii de paine intr-o singura zi si vei slabi
bea 5 litri pe zi
dar pe care sa le mai schimbi si tu si sa citesti prospectul inainte
si cam asta e ideea

sau ia o femeie din ukraina si fai cadou macar 1000 euro pe luna sa ii faca praf pe ce vrea ea cu conditia sa te slabeasca

sau ia niste sida hiv ca astia care fumeaza si au si hiv slabesc instantaneu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti desfiintezi contul TPU si apoi faci miscare si tii dieta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dieta, sport

| Alinailies a răspuns:

N-o dai, repede.
Trebuie rabdare si disciplina

Întrebări similare