Tu ai impresia ca o sa stea cineva care nu lucreaza acolo sa imi explice mie cum se fac corect exercitiile?
Salut, mergi la asa-zisa receptie, care o are fiecare sala unde este mereu cineva si ca ti-ai dori un antrenor personal, iar el ti-l va prezenta. foarte simplu
Ori la receptie ori direct in sala ( de obicei, în sălile "care se respecta" antrenorii personali au vestimentația personalizată sau cel putin un P.T pe spate sau o legitimație etc) si te duci direct la unul din ei. El/ea iti va prezenta serviciile si pretul acestora.
Pe Youtube gasesti foarte multi care explica foarte bine, depinde ce vrei sa faci. Street workout(calisthenics) Frank Medrano, Dominik Sky, Marcus Bondi, Calisthenics Movement, Michael Vazquez. - Ridicari de greutati: Radu Antoniu, Athean-x, V shred, apoi mai ai Crossfit daca asta preferi, documenteaza-te. Succes
Sa stii ca tie ti se potriveste de minune vorba aia... te bagi ca musca-n fundu' vacii. O spui de parca cineva iti sta cu pistolul la tampla si te obliga sa raspunzi acestor intrebari tembele. Sarcasmul tau e atat de fin incat aproape ca nu exista. Te poti numi mistocar, nicidecum sarcastic.
Mai si jignesti asa fara motiv. Ce sa-ti cer eu tie, mistocarule, ca n-am ce... asa ca n-are rost.
Serios? Ai idee cati cu 10 ani experienta fac gresit genuflexiunile cu haltera sau indreptarile? Sa nu mai zic de ramatul vertical pentru umeri... ti se par asa simple?
In mod normal ar trebui sa vina el la tine, dar daca vezi ca nu vine nimeni te duci la receptie si intrebi.
Prin experientã zic cã in tot acest timp sa isi imbunatateasca forma si greutatea, nu sã ramana la ceeasi forma si greutate de rahat timp de 10 ani stiu sunt destui, adicã majoritatea.