| LoWGuY a întrebat:

Cum e cu antrenorul personal la sala de fitness? Ma duc acolo si cer unul?

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LoWGuY explică (pentru Kevlar):

La tine mistoul si raspunsurile irelevante sunt la ele acasa din cate vad prietene...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacã mergi intr-o sala de fitness de ce antrenor ai nevoie? Sunt doar aparate... Daca nici la alea nu sti sã faci, ce sã mai.
Cauta Pe omu cu cea mai mare fortã si cerei ajutor cum sã nu-ti rupi ceva, adicã cum se executa exercitiile.

| LoWGuY explică (pentru anonim_4396):

Tu ai impresia ca o sa stea cineva care nu lucreaza acolo sa imi explice mie cum se fac corect exercitiile?

| andreigustaviol a răspuns:

Salut, mergi la asa-zisa receptie, care o are fiecare sala unde este mereu cineva si ca ti-ai dori un antrenor personal, iar el ti-l va prezenta. foarte simplu

| BuLaNNNeL a răspuns:

Ori la receptie ori direct in sala ( de obicei, în sălile "care se respecta" antrenorii personali au vestimentația personalizată sau cel putin un P.T pe spate sau o legitimație etc) si te duci direct la unul din ei. El/ea iti va prezenta serviciile si pretul acestora.

| nda a răspuns (pentru Kevlar):

Esti aici sa ajuti, nu sa faci misto. Nu poti sa ajuti, abtine-te de la comentarii inutile. Am vazut si eu ce raspunsuri dai. La tine "sarcasmul" ala de care pomeneai e de prost gust.

| eMeR a răspuns:

Pe Youtube gasesti foarte multi care explica foarte bine, depinde ce vrei sa faci. Street workout(calisthenics) Frank Medrano, Dominik Sky, Marcus Bondi, Calisthenics Movement, Michael Vazquez. - Ridicari de greutati: Radu Antoniu, Athean-x, V shred, apoi mai ai Crossfit daca asta preferi, documenteaza-te. Succes

| nda a răspuns (pentru Kevlar):

Sa stii ca tie ti se potriveste de minune vorba aia... te bagi ca musca-n fundu' vacii. O spui de parca cineva iti sta cu pistolul la tampla si te obliga sa raspunzi acestor intrebari tembele. Sarcasmul tau e atat de fin incat aproape ca nu exista. Te poti numi mistocar, nicidecum sarcastic.
Mai si jignesti asa fara motiv. Ce sa-ti cer eu tie, mistocarule, ca n-am ce... asa ca n-are rost.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios? Ai idee cati cu 10 ani experienta fac gresit genuflexiunile cu haltera sau indreptarile? Sa nu mai zic de ramatul vertical pentru umeri... ti se par asa simple? laughing

| Adry05 a răspuns:

In mod normal ar trebui sa vina el la tine, dar daca vezi ca nu vine nimeni te duci la receptie si intrebi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Prin experientã zic cã in tot acest timp sa isi imbunatateasca forma si greutatea, nu sã ramana la ceeasi forma si greutate de rahat timp de 10 anilaughing stiu sunt destui, adicã majoritatea.