| roormaf12 a întrebat:

Cum e mai bine sa iau creatina? Inainte de sala sau dupa? si de ce?

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

O poti lua si inainte si dupa antrenament.
Pentru prostii aia 2 de sus, inainte de antrenament se ia cu 30 de minute nu cu cateva ''ore''.
Sau o poti lua dupa antrenament cu 30-50 grame dextroza.
Nu e foarte important cand, conteaza sa fie acolo.

| roormaf12 explică (pentru Wehes):

Mersi mult...mai am o intrebare.Pot sa o iau inainte de antrenament cu dextroza pentru ca in apa nu se dizolva prea bine?

| Wehes a răspuns (pentru roormaf12):

Din cate citisem undeva, dextroza inainte de antrenament te moleseste. Dar si eu am luat si am avut un antrenament bun, deci depinde de la fiecare.
Asa sa si faci, incepi sa iei cu dextroza inainte de antrenament cu 30 de minute iar daca vezi ca te moleseste/oboseste/adoarme renunt la dex.
Creatina nu se dizolva in apa. e specific creatinei.
Nu o amesteca cu altceva, cel mai bine e cu apa.
Baga apa in cana, baga creatina, amesteci si bei repede. Ai grija ca iti va ramane pe fund, cand mai ai un sfert de apa amesteci binisor ( cu lingurita ) si o bei.
Stai linistit ca in prima zi si mie mi-a ramas pe fund si tot asa, cu timpul o sa inveti ( in 2-3 zile esti AS )
De la ce firma folosesti CREA?happy

7 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Cu cateva ore inainte, pentru a fi gata de asimilarea in organism cand lucrezi la sala. Elimini apa prin transpiratie, se absoarbe cretina, bei apa si te hidratezi, desi cretina retinuta in fibre.

| Cosmin86 a răspuns (pentru antimulte):

Aoleu ce aberezi, mai citeste frate despre creatina ca spui doar tampenii

| antimulte a răspuns (pentru Cosmin86):

Poate gresesc, sorry, nu am prea multi ani de sala... am facut doar 8 luni cat sa scap de kg in plus care le aveam, si nu am luat nimic doar exercitii. Insa asta recomandau instructorii la cei slabuti.
Si cred ca ma apuc iar, am ajuns la 90 de kg la 1.77 inaltine la 29 de ani. Am pus pe mine ca porcu si vine Craciunul laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru antimulte):

Ca fapt divers, creatina se asimileaza in 30 de minute.

Nu conteaza inaltimea/greutatea, conteaza doar cat % e grasime si cat e muschi.

Eu iarna asta vreau sa trec de 90 kg ( evident, masa musculara ).

| Cosmin86 a răspuns:

Alt copil mic cu 4-5 ore ale lui.

apuca-te de sah

Întrebări similare