Esti sigur ca te rezumi doar la 1500 de calorii? cred ca treci de 1500, intre mese mai manci, nu calculezi totul, poate bei sucuri =calorii, crede-ma ca slabesti cand putin, eu am slabit si slabesc de cand am o dieta strica
N-am mai baut suc din decembrie, si chiar si atunci au fost maxim 2 pahare. Din iulie pana acum am slabit 20 kg, am 73 acum si 177 cm. Crede-ma ca calculez totul, pana si o felie de paine sau un bob de mazare.
Posibil sa nu arate nici cantarul bine, o sa ma reapuc de sala si o sa vad ce zice cantarul de acolo.
Poate mananci mai mult decat crezi, ori nu faci sport, bei multa apa si de aia apare pe cantar mai mult, mananci multi carbohidrati sau grasimi.
O sa presupun ca esti tip si la datele de mai sus, e greu de crezut ca te-ai ingrasat
Conteaza ce mananci nu cate calorii. daca mananci chestii care ingrasa poti sa mananci si 500 si sa te ingrasi.
Poate e doar retenție de apa. Sau poate ca stai toata ziua, ai si arderi lente...
Grasimea nu tine numai de alimentatie. Sunt o multime de factori care o pot influenta.(de exemplu o anumita afectiune). Ok ar fi sa consulti un doctor. El stie cel mai bine ce se intampla in cazul tau de te-ai ingrasat.
BunaZiuaMerio întreabă:
Cipi1212 întreabă: