anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e posibil sa ma fi ingrasat daca eu ma rezum la 1500 kcal / zi? Am 1.77 si 73 kg.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti sigur ca te rezumi doar la 1500 de calorii? cred ca treci de 1500, intre mese mai manci, nu calculezi totul, poate bei sucuri =calorii, crede-ma ca slabesti cand putin, eu am slabit si slabesc de cand am o dieta strica

| ElSueno a răspuns (pentru RAY):

N-am mai baut suc din decembrie, si chiar si atunci au fost maxim 2 pahare. Din iulie pana acum am slabit 20 kg, am 73 acum si 177 cm. Crede-ma ca calculez totul, pana si o felie de paine sau un bob de mazare.

Posibil sa nu arate nici cantarul bine, o sa ma reapuc de sala si o sa vad ce zice cantarul de acolo.

| Sn4k3 a răspuns:

Poate mananci mai mult decat crezi, ori nu faci sport, bei multa apa si de aia apare pe cantar mai mult, mananci multi carbohidrati sau grasimi.

| RoCkKiD a răspuns:

O sa presupun ca esti tip si la datele de mai sus, e greu de crezut ca te-ai ingrasat happy

| peperonies a răspuns:

Conteaza ce mananci nu cate calorii. daca mananci chestii care ingrasa poti sa mananci si 500 si sa te ingrasi.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Poate e doar retenție de apa. Sau poate ca stai toata ziua, ai si arderi lente...

| Lostlyric a răspuns:

Too much tequila, amigo. Too much tequila...

| Victoria18 a răspuns:

Grasimea nu tine numai de alimentatie. Sunt o multime de factori care o pot influenta.(de exemplu o anumita afectiune). Ok ar fi sa consulti un doctor. El stie cel mai bine ce se intampla in cazul tau de te-ai ingrasat.

| Deserth a răspuns:

Iti recomand sa mananci numai banane

Întrebări similare