| Paul2011 a întrebat:

Cum fac muschi prieteni mei imi zic ca trebuie sa fac 10 flotari in fiecare zi si sa mananc bine. ziceiti va rog cum fac muschi acasa ori unde in afara de sala?

9 răspunsuri:
| treideca44 a răspuns:

Flotari si abdomene dimineata.Nu cred ca sunt de ajuns doar 10. Plus o alimentatie corecta.

| ganton a răspuns:

Cam putin 10 flotari...

| mihaixliquid a răspuns:

Pai vezi tu cand vrei sa faci muschi prima data se incepe cu 20 flotari abdomene etc,si sa faci asta minim o ora odata si asa cu o ora se face de trei ori pe zi, dar acum nu te astepa sa se unfle muschi precum un balon, eu fac asta de 3 luni asa cum mia recomandat un prieten care lucreaza la o sala de genu si incepe sa se cunoasca si cu tipul se transforma in placere pentru ca esti in forma mereu si ajungi sa faci si mai mult.eu am ajuns la 500 exerciti p zi asta nu numai in maini incearca si ai sa vezi

| Ciuuf a răspuns:

Deci poti face asa:dimineata faci 10, la amiaza 10, iar seara tot 10 dar sa ai o alimentatie corecta...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu faci aproape nimic numai din flotari si abdomene...

| Primo a răspuns:

10 wtf trebuie sa faci macar 60 flotari pe zi + 60 de abdomene minim eu pe zi fac 200 flotari si vreo 100 abdomene si inca e putin

| babachi a răspuns:

E bine sa faci 15-20 flotari dar atatea sa contina o serie, tu trebuie sa faci macar 4-5 serii pe zi si sa nu te astepti ca de la flotari sa vezi niste rezultate extraordinare... vrei sa cresti in masa...fa sala.

| isfalin a răspuns:

E greu sa faci masa muscula fara sala frate.cumpara-ti 2 gantere reglabile si o haltera reglabila macar si cutimpu avanseaza

| stefanradu a răspuns:

Salut Paul2011,
Am scris un articol in care iti arat ce si cum sa mananci ca sa pui muschi. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/top-10-strategii-nutritionale-pentru-masa-musculara/