| CikEu a întrebat:

Cum fac muschii la brate? cum cresc biceps si triceps ca pe urma sa ma apuc de ridicari cu haltere mari?

15 răspunsuri:
| ionutzu94 a răspuns:

Pai te duci la sala... e cel mai bine SAU iti iei 2 gantere regrabile. Sunt exercitii pe net. fiind incepator trebuie sa lucrezi cu greutate mica si o dieta adecvata bazata pe proteine.

| GregHouse a răspuns:

Pentru masa musculara, trebuie sa faci ramari, extensii verticale si orizontale ce greutati mici si repetari multe.

| JokerV a răspuns (pentru GregHouse):

Depinde ca repetarile peste 10-15 sunt pentru rezistenta

| GregHouse a răspuns (pentru JokerV):

Nu asa am auzit eu, practic atletism de 8 ani si am intrat in contact si cu baieti interesati de cresterea masei musculare.
Si ei ziceau ca greutati mici + repetari multe pentru masa, greutati mari + repetari putine pentru forta.
S-ar putea sa ai tu dreptate. Eu iti spun ce-am auzit.

| JokerV a răspuns (pentru GregHouse):

De e adevarat ce zici si tu ..foarte adevarat dar in generala am vazut ca se lucreaza greutate mare repetari putine in jur de 10

| GregHouse a răspuns (pentru JokerV):

big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru GregHouse):

Uite aici ca sa te lamuresti :
http://www.getfit.ro/......serie.html

Acum depinde, poate pentru baietii aia 10 repetari inseamna repetari multe :)

| Kay1 a răspuns:

Incearca flotari, tractiuni.

| LaurentiuFit00 a răspuns:

Pai in primul rand:Ia-ti o gantera sau 2 si faci cate 3-4 exercitii a cate 3 serii si 8-12 repetari pentru fiecare.mai baga si flotari, abdomene, ridicari pe varfuri pentru gambe, tractiuni.MI s-ar parea normal sa iti iei si o gantera de reo 10 kg si o haltera sau decat bara. si pe urma decat iti iei greutati pentru ele.si faci asa incontinuu.Sau dacca nu du-te la sala, dar iti zic ca iesi mai bine in primul caz.Bafta ma gasesti pe facebook pentru mai multe detalii.

| LaurentiuFit00 a răspuns:

Pai iat-i o gantera si o bara de haltera cu 2-4 discuri de 3-4 kg si incepi sa faci cu ele.

| RomilaXp7 a răspuns:

Pai apucate de flotari.fa si tu 90 pe seara in trei serii o alimentatie buna carne oua de preferat albusu mananci inainte de antrenament cu o ora intre serii faci pauze de maxim 65 sec dupa antrenament inca o masa dar faci asta o zi da o zi nu lasi un pentru a se odihnii muschii poti sa faci si in fiecare zi se tonifiaza muschii da ai sa ai febra foarte mare...

| Cosmin86 a răspuns (pentru RomilaXp7):

De ce pe seara, muschii se dezvolta in zilele de odihna, nu cand ii lucrezi

| CikEu explică (pentru Cosmin86):

Deci cand sa fac?

| Cosmin86 a răspuns (pentru CikEu):

Eu zic sa te duci direct la sala, iti faci un program corect de 1 grupa / saptamana, si lucrezi cu haltere si gantere mai mici, apoi maresti treptat greutatea folosita pana cand ajungi sa lucrezi cu greutati mari, cum iti doresti, asa au procedat TOTI, nu a ridicat nimeni greutati mari din prima.

| DeathPulse a răspuns:

Daca vrei muschi ridica ceva greu de mai multe ori sau du-te si urmeaza un tratament special.