Ce "Cardio"?
Cauta antrenamente cardio pe net, nu-i asa greu
Ahem. Ca sa slabesti bine, mananci mai sanatos (cred ca stii deja melodia), dar ca sa accelerezi putin trebuie miscare. Acum ca a venit caldura cat de cat, recomand jogging sau chiar mersul pe jos timp de minim 2 ore, dar si mai bine ar fi mersul pe bicicleta sau inotul.
Nu știu melodia, când m-am cântărit ultima dată aveam 48 kg. Ar trebui să mai pun?
Depinde de varsta. Daca ai 18 ani, 55 e maximul deci zic ca esti bine acum
Am 17
Trebuie sa slabesti, exercitiile pentru abdomen nu prea ajuta. Da, ard niste kcal, dar prea putine. Fa miscare, alearga, du-te la sala, mananca mai putin, mananca sanatos si slab caloric.
E posibil sa te doara stomacul pentru ca te antrenezi la scurt timp dupa ce mananci.
Mersi! Sala este departe de mine )
Buna Andreea, te ajut eu sa iti dai burta jos si fara sa mai ai dureri de burta
In primul rand trebuie sa ai o dieta sanatoasa, sa mananci mai putine grasimi, iar legumele si fructele sa nu lipseasca. Te poate durea burta pentru ca nu faci abdomenele intr-un mod corect, iti poate afecta si coloana. Uite un video pentru excercitiu corect: https://www.youtube.com/watch?v=LRMR7xrgchE
Du-te la o sala de sport acolo instructorii te vor pune la treaba ca sa zi asa sau du-te la un sport
Buna seara. vad k nu se mai porta salootul pe aceast platoforma. vad ca esti femeie asa ca nu te pot ajuta. recomand sa intri pe olx sa cauti instructor auto pentru balene o seara in continuare funda?
Nu sunt femeie, am 17 ani! Sunt fată! Nu am de ce să îmi iau instructor pentru că nu sunt prea grasă și nu sunt nici "balenă" cum ai spus tu. Știi ce înseamnă să fii balenă? Să ai prea multe kg în plus, 100 aproape. Eu nu am!