Poti avea un abdomen plat, o silueta de vis, un corp de invidiat; afla cum poti sa absorbi mai putin de 34 de grame de grasime (300 calorii) la fiecare masa, … dupa un calcul simplu vreo 2 kilograme in cateva zile, asta fiind doar una din metodele aplicate de noi
2 Iti vei simti corpul mai usor, mai sexy, aplicand tehnicile fit extrem de usoare si urmand alimentatia recomandata in carte …Totul garantat stiintific
3 0; Ai pofta de dulciuri si ti-au spus ca ele ingrasa? Cum ar fi daca ai manca numai dulciuri fara sa te ingrasi deloc? Secretul?
4 Ai inteles bine, alimentatia naturala te ajuta enorm de mult si chiar functioneaza in aceasta situtie iar pofta de mancare nu mai reprezinta un obstacol… totul e foarte simplu… daca stii ce trebuie sa mananci si cum sa aplici tehnicile.
Din 52 kg numai ai ce slabi ati poti contura muschi si alteledarde slabit doardaca vreisa devi anorexic
Ps conturarea muschilor se face facand munca manual ( ridici cari greutati sau -sala de fitness) +alergari
Am 10 ani si 1.55 M
Pentru inaltimea care o ai, si ca ani, stai numai bine, nu trebuie sa iti faci probleme de acum.
Hey! Eu am 49 de kg. am slabit din 56 de kg... stii cum sa slabesti? faci exercitii de genu - spagat, te lasi cat poti pana jos, dupa aceea faci exercitii... adica uita-te la fetele astea si fa ca ele cat poti. NU TE FORTA! Uite un link cu gimnastica de slabit:
http://www.youtube.com/watch?v=YOwAS4Y4i_I&feature=related; daca nu poti fa exercitii cu spagatul cum ti-am spus... eu am facut exact la fel k fetele alea si am slabit de la 56 kg la 49 kg... GOOD LUCK! ^.^
pufiandra2000 întreabă: