anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum îți faci un corp./abdomen frumos și atragator? Știu ca prin sport ceea ce o sa si ma apuc de facut dar care sunt pașii și secretele pentru început?
La fata lumea îmi zice ca sunt frumos dar stiu deja ca nu e deloc suficient asta mai ales când ai si câteva kilograme în plus.
Deja vreau sa țin dieta începând de astăzi 3 august.Si voi incerca sa îmi schimb stilul de viata in multe aspecte. Vreau sa îmi.schimb viata în bine și eu, ca e cam imperios necesar.
Dar de unde sa incep?

4 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Sport și dietă

| Ilovedinero a răspuns:

Prima data nu te sufoca cu dietele ca sa vezi ca nu e atat de greu stilul asta de viata.Si eu il am cam de vreo 7-8 ani si chiar pot sa iti spun ca nu e greu dar trebuie sa iti placa.In primul rand nu trebuie sa ai stilul asta de viata ca sa te placa fetele.Trebuie sa te gandesti ca stilul asta de viata e frumos, ca are doar beneficii si ca te va ajuta sa evoluezi tu, ca persoana. Dupa ce o sa iti vezi rezultatele, o sa te doar fix in pix de fete.
Pasul 1- seteaza-ti obiective realiste, dupa un antrenament si o zi cu deficit caloric nu te uita dezamagit in oglinda ca nu ai 6 pack
Pasul 2 -intelege ca tu esti pe primul loc, daca prietenii te cheama la party dar tu trebuie sa mergi la sala, mergi la sala
Pasul 3 - daca crezi ca nu te poti tine de sport apuca-te de un sport cu antrenor, orice sport te va disciplina la orice varsta
Pasul 4 - sa iti dai seama de nevoile pe care le are corpul tau si sa incerci sa faci un echilibru intre nevoi si obiective.De exemplu daca ai dependenta de zahar si vrei sa slabesti poti sa faci ceva dulce dar cu mai putine calorii.
Pasul 5- citeste.Stiu ca pare nasol dar nu ma refer sa citesti Moara cu Noroc, Eminescu si Capra cu trei iezi.Ma refer sa citesti ce te-ar interesa pe tine. Poate despre mancaruri sanatoase sau poate despre corpul uman sau poate de educatie financiara.Aici este alegerea ta.
Pasul 5 Respecta-te pe tine, degeaba ii respecti pe toti cei din jurul tau caci daca nu te respecti pe tine esti 0. Rasfata-te, daca ai tras bine la sala, mergi si fa un dus cat de lug vrei si ia o masa sanatoasa dar sa nu iesi din deficitul caloric propus.
Si mai la sfrasit Pasul 6- Un to do list.Dar asta nu inseamna sa faci totul mecanic.Este foarte important sa fi adaptabil in orice situatie. Poti sa incepi prin a scrie pe o foaie 3 obiective pe care sa le indeplinesti maine si maine vei incerca sa le faci. Daca le-ai facut, seara gendeste-te ca ai mers pe drumul cel bun.Dar nu uita din toti pasii astia cel mai important este sa te disciplinezi, adica daca n-ai chef sa faci un lucru care stii ca iti face bine, il faci deoarece daca eu vreau sa fac spagatul si fac azi antrenament si maine nu am chef asa ca nu-l fac, poimaine poate nu o sa mai pot face nici ce am facut azi.Iti urez mult succes in tot ce vrei sa faci in viata si sustin oamenii care vor sa evolueze

| cartedecitit a răspuns:

Am vorbit cu unii si mi-au zis ca nu din cauza ca esti plinut ai probleme cu fetele, daca la asta te ai referit, sunt fete care sunt atrase si de baieti plinuti, dar ceea ce mi or spus acei prieteni este ca ai nevoie sa fii mai putin emotiv in preajma lor, pana si de la cateva fete am auzit asta, nu am practica eu asta, nu ma intereseaja acum, dar cred ca pe tine te ajuta, daca de asta incerci, poti sa fii si frumos, si sa faci si sala, daca in fata lor te stapanesc emotiile, greu, trebuie sa gasesti o cale sa capeti multa incredere.

| cartedecitit a răspuns:

Daca o faci pentru tine e altceva.