| AnaAna23 a întrebat:

Cum mă pot înălța? Am 165 la 14 ani... (fata)

Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

Trebuie sa faci multa întindere, atunci cand stai jos întinde-te picioarele cat de mult poti, dimineata cand te trezesti întinde-te, sari coarda, eu asa m-am înălţat, am 1, 76 aproape si sunt cea mai înaltă dintre fetele familiei caci doar eu am avut aceasta,, problema " de a dori sa ma înalt cat mai multhappy daca iti doresti vei reusi, trebuie doar sa faci foarte multă intinderehappy

30 răspunsuri:
| AlexandruInu a răspuns:

La 14 ani 1.65 e ok asteapta ca o sa te tot dezvolti si o sa cresti. Dar fetele scunde sunt cele mai frumoase

| GoldenZenith a răspuns:

O sa mai cresti.

Eu am 1.63 la 22 de ani.

| AnaAna23 explică (pentru AlexandruInu):

Adică la înălțimea asta sunt scunda rău?

| AnaAna23 explică (pentru GoldenZenith):

Ești fata? Și la ce vârstă te ai oprit din creștere?

| AnaAna23 explică (pentru LoredanaS19):

Câți ani ai? După cât timp s au văzut rezultatele? Părinții tai ce înălțime au? Vreun sport faci? Ce ex ai făcut ca sa te înalți?

| Harley18 a răspuns:

Apuca-te de inot sau de Baket.

| AnaAna23 explică (pentru Harley18):

Fac inot happy

| Harley18 a răspuns (pentru AnaAna23):

O sa iti prinda bine in timp, vei vedea.

Offf...oare voi ajunge la macar 170? ce exercitii sa fac acasa?

| Kogaion a răspuns (pentru AnaAna23):

Joaca Basket, cat mai mult, o profesoara ne-a povestit ca in clasa a5a avea 1.45 si s-a apucat sa joace basket(nu la un club, se ducea la un cos si arunca), a facut asta pana a terminat liceul si in clasa a12 avea 1.72. Asta iti recomand si tie, inotul este foarte bun, dar nu stiu daca pentru cresterea in inaltime este la fel de bun precum basketul

| LoredanaS19 a răspuns (pentru AnaAna23):

Am 18 ani, am sărit coarda toata ziua de la 13 ani, mama mea are 1, 65 iar tatal meu 1, 70, am facut exact ceea ce ţi-am scris mai sus, si de la 15 ani am ramas la 1, 76 happy De la 15 ani fac,, sala " acasa, in rest nu pot prea multe sa fac happy

| AlexandruInu a răspuns (pentru AnaAna23):

Nuuuu esti ok. Eu am 16 ani si 1.77. Sunt baiat normal, la 14 ani aveam 1.51. Porma m-am înaltat. Stai linistita. Nu te pune sa faci exercitii de intindere, nu sunt bune.

| R0byZ00r a răspuns:

Tractiunile la bara te inalta ( 3 zile pe saptamana).

Serios? Pai la inaltimea parintilor tai esti super inalta! Deci daca ma intind in fiecare zi si sar si coarda, in timp se vor vedea rezultatele? happy

Daca faci asta in cateva luni se vor observa deja caci esti încă micuta si esti încă in cresterehappy

Si ce intinderi sa fac?

Pai de exemplu dimineata cand te trezesti, întinde-ti tot corpul cat poti de mult, acum ca vine vara potieîncepe ca in fiecare zi sa sari cel pujţin jumătate de ora coarda, bea cam doua pahare de lapte pe zi, apoi chiar daca stai jos pe scaun, intinde-ti picioarele cat poti de mult, mai te poti prinde de o bara si sa te lasi atarnata dar e ceva greu pentru o fata ( eu una nu am reusit ) dar in special trebuie sa iti intinzi corpul cat de mult poti si sa sari mult coarda:*

Multumesc happy Tu doar asta ai facut? Si la ce varsta te-ai oprit din crestere?

Doar asta am facut:* mai mergeam cu bicicleta dar nu cred ca are vreo legatura, dar de la 15 m-am oprit pentru ca ma considerasem deja prea înaltă pentru o fata si am rămas la 1, 76 si sunt foarte bine asa cum sunthappy

Deciin 2 ani, ai luat cati centimetri? adica ce inaltime aveai inainte sa te apuci de astea.scuze ca te stresez aiurea laughing

Multe extensii, pentru ce ai nevoie de 1, 70?

Nu ma stresezilaughing e ceva normal sa fi interesata, cu precizie nu iti pot spune fix cat am avut in inaltime dar stiu ca eram mai mica ca mama mea deci ceva sub 1, 65 caci stiu ca râdeau toate neamurile de mine ca sunt micuta si asta ma motivat sa ma inalthappy eu te sfatuiesc sa incerci ceea ce ţi-am spus, vei reusi cu siguranţahappy

Extensii? La bara sau spalier?

Multumeeesc.sper ca peste 2 ani sa vorbim amandoua la aceeasi inaltime happy parintii mei au: 176 si 158.

Wow, destul de bine happy daca iti doresti cu adevarat vei reusi:*

Gata,ma apuc intens de sarituri, intinderi.fac si inot

Cu atat mai binehappy

Jos, e un alt fel de a face fotari ajutandu-te de un scaun sau o saltea. Have fun!

? Adica

Adica incearca sa faci flotari pe jumatate, baga sub picioare un scaun si iti antrenezi bratele. Noi le numim extensii.

Întrebări similare