| Contascuns0742 a întrebat:

Cum mă protejez de loviturile cu genunchiul date în testicule?

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Folosesti echipament adecvat sportului respectiv.

| Frank51 a răspuns:

Dai tu primul.

| 1234568807 a răspuns:

Inca mai exista handicapati care fac astfel de glume?

| Hyperion7 a răspuns (pentru 1234568807):

Din păcate da

| 1234568807 a răspuns (pentru Hyperion7):

Retardu e boala grea

Poți să o mai spui o datanerd

| 1234568807 a răspuns (pentru Hyperion7):

Unii nu sunt dezvoltati mintal pentru secolu 21

Nu e o noutate.
Atât generațiile din urmă, cât și generația actuală sunt practic o apă și un pământ.Dovada unele întrebări de pe TPUhappy

| Sistemulxxl a răspuns:

Eu am o protectie speciala din otel. Are forma atonomica si mi-a confectionat-o un sudor autogen.

| pufulescu0o a răspuns:

Nu ai cum, sau ai cum dar e prea complicat fiindca nu poti evita pe toata lumea!
Vrei o idee de razbunare? Sau doua?
Prima! Daca as mai avea iarasi 13 14 ani as lua de vreo 3 4 ori lovituri din astea, ca sa prinda boschetarul curaj, apoi cand fraierul se aproprie cu fata lui de fata mea l-as musca pana la sange, de buze mai exact si mult succes in a explica la tribunal cum a fost el atacat, saracul, de catre monstri!
A doua faza este si mai urata, il lasi sa te loveasca de vreo cateva ori fiindca tot secretul este distanta, apoi ii faci buzunar la femurala! Nu intreba ce este, vorbim in privat, sau chiar pe mail! Si eu am avut de a face cu astfel de defecatii ambulante prin scoala

| 4evergentleman2023 a răspuns:

Pai nu mai umbla cu astfel de anturaj, mai bine renunță la prieteni de ăștia că mai târziu îți vor face chestii mai nasoale! Trebuie sa înțelegi că prieteni in ziua de azi nu mai exista decât cu mici excepții dar și acolo sunt interese la mijloc