Păăi, dacă nu ții la ele și ești dispus să riști, le poti băga și la spălat. Cunosc persoane care au încercat și mănușile au rămas intacte. Personal n-am avut curajul necesar, dar nici nu am păstrat o pereche de mănuși suficient încât să am nevoie să le spăl.
Cel mai mult contează să le întreții. Adică: nu le folosești fără bandaje (curate), le lași la aer de fiecare dată când ai ocazia, dacă ai mai multe mănuși ideal e să le alternezi, o zi sau două o pereche, apoi cealaltă.
Pe diverse site uri (de exemplu Knockout) mai găsești spray uri speciale și săculeți pentru mănuși. Nu le-am încercat nici pe acelea, dar mai luam săculeți odorizanți (obișnuiți, de cameră) și îi foloseam pe aceia.
Nu le poti spala asta este cert, deoarece au un burete si le strici
Le poti aerisi parerea mea, adica 1 saptamana sau 2 pe balcon si mai poti cauta o solutie ceva de dezinfectat materiale textile, stiu ca sunt sprayuri pentru incaltaminte, ar trebui sa fie si pentru genul asta de manusi.
Sunt fost boxer, nu am spalat niciodata manusile, stiu ca se strica.
In principiu, NU le speli. Cat timp porti bandaje cand le folosești si le tii la aer (adica nu le uiti inchise in geanta de antrenament), o sa fie totul ok. Mai exista diverse produse pentru ingrijirea lor, dar nu sunt necesare, pana la urma nu o sa ti aceleasi manusi 10 ani.