| AlexDamacus a întrebat:

Cum pot da jos colaceii? FUNDITSSA!

Răspuns Câştigător
| SamSon a răspuns:

Deci, vad ca esti baiat, in primul rand dis de dimineata cand te trezesti faci 30 de abomene dupa care bei un pahar cu apa si mai faci 30 (trebuie sa le faci pe stomacul gol) la pranz faci 10 flotari si 25 de abdomene.si asa o ti in fiecare zo happy dupa 1-2 saptamani o sa vezi rezultatul

4 răspunsuri:
| eusebiumunteanu a răspuns:

Te referi la grasimea din jurul burtii sau de pe abdomen? MUUUUUUUUUUUUUUULTE ABDOMENE si multe tipuri de abdomene. SA BEI MULTA APA PLATA si sa incerci flotari happy

| εмiLч97 a răspuns:

Buna happy
Facand sport.Eu spre exemplu vara trecuta vroiam sa invat sa inot( eu stiam cate ceva: pluta, fluturele) si atunci aveam 1.60 iar acum am 1.70 si am practicat toata vara si chiar mi-a placut. Inotul este relativ usor trebuie doar sa ai rabdare, sa nu fii panicat atunci cand te ineci. Iti recomand ca dupa ce stii bine sa inoti, in bazin poti sa faci asta: iti pui ochelarii de inotator/scafandru, iei o gura de aer si te scufunzi, si incearca ca inoti daca nu lasa-te ca apa sa te aduca la suprafata. Chestia asta am facut-o si eu chiar in tarile straine: Grecia, Bulgaria. si este foarte frumos sa vezi pestii inotand. Prin sport te inalti si dai din kg.
Sper ca te'am ajutatwinking

| HelloKitty88 a răspuns:

Liposuctie big grin

| Anutzushka a răspuns:

Bei o cana de apa calda pe stomacul gol sau iti cumperi de la farmacie seminte de inn si o pnguta de aia coste 3 lei si pui doua lingurite intr-un pahar cu apa rece si le bei.eu asa am slabit in juma de an am dat jos 6 kg

Întrebări similare