anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face sa imi creasca pieptu mai repede? fac de 2 ori piept pe saptamana la sala dar nu creste cum as vrea si as vrea ca macar partea de jos sa mai creasca cat de cat, vreo sugestie?

Răspuns Câştigător
| rapidistzu a răspuns:

Dupa 3,4 luni incepe sa se vadawinking

Daca vrei sa se faca intr-o saptamana iei steroizi, da e PERICULOS, mai bine naturalwinking

| Wehes a răspuns (pentru rapidistzu):

Intr-o saptamana cu Steroizi? Buna gluma!
Nici cu steroizi nu creste masa daca nu te alimentezi cum trebuie.

| rapidistzu a răspuns (pentru Wehes):

In Cantitati foarte mari creste...

7 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Nu lucra de 2 ori piept. Este o grupa relativ mare si se reface in timp, in plus pieptul iti intra si la tractiuni, la paralele etc si daca il lucrezi de 2 ori pe saptamana, nu o sa se mai refaca tesuturile rupte si nu mai cresti in masa musculara, ba chiar stagnezi. Daca vrei sa fie mai proeminent in partea de jos, lucreaza o data pe sapt piept, si lucreaza-l luni, pentru ca este cel mai bine odihnit si pregatit, fa incalzire de cateva minute, eventual cateva flotari inainte de piept, si lucreaza intai la banca declinat cu gantera sau haltera dupa aia orizontal si inclinat.

| Razvy12 a răspuns (pentru Adrianetc):

Pai am ref ca lunea fac cu gantere si bara si vinerea cand fac mai bag decat fluturari thinking cam atat pentru piept si lunea fac cum ai zis u pe banca orizontal inclinata si declinata

| TheRomanianWolf a răspuns (pentru Razvy12):

Muta fluturarile luni, ce faci tu e o prostie.

fa luni impins cu bara ( bara sa atinga pieptul OBLIGATORIU la fiecare repetare, chiar daca asta inseamna sa dai jos KG bune de pe bara ), apoi impins cu gantere, apori fluturari si apoi flotari la paralele.

3-4 serii din fiecare, facute corect ( multi prefera sa lucreze incorect, doar ca sa puna mai multa greutate, dar nu antrenezi orgoliul, antrenezi muschii )

Si apoi il lasi in pace. Eu spre exemplu lucrez pieptul la 10 zile ( 6 zile mi se pare prea putina pauza, la cat de tare il rup in ziua de antr ) si a crescut foarte rapid.

| Adrianetc a răspuns (pentru Razvy12):

Nu stiu de unde ai aceasta strategie dar nu mi se pare una progresabila.Si daca vrei sa-ti creasca o anumita parte a pieptului, ar trebui sa incepi cu ea, e odihnita gata de tras de fiare :d, adica tu vrei piept inferior, faci declinat intai, eu de exemplu pieptul inferior si median e dezvoltat binisor iar superiorul este foarte mic si atunci cand incep antrenamentul incep cu inclinat cu bara/gantera(e mai sanatos cu gantera, mai putina presiune pe incheieturi). De cat timp faci sala, cati ani ai si ce inaltime ai?

| Razvy12 a răspuns (pentru Adrianetc):

De 4 luni, 16 ani si 1, 78 inaltme big grin