Te m ai apuci acum de lupte, daca nu ai facut de mic ca sa ramai cat de cat in forma nu m ai are rost m ai bine te apuci de afaceri
Recomandarea mea este ca dacă vrei sa îți iei răzbunare, NU încerca prin bătaie. Vei avea probleme cu politia. Recomandarea mea este sa știi numele persoanei respective și sa ai o poza cu el și sa (opțional) ai locația lui și numărul lui de telefon, după aia postezi pe o rețea de socializare toate astea. Asta este cea mai buna și ușoară metoda de a lua răzbunare fără sa te murdărești pe mâini de bătaie. Fundă?
Ce e box karate sunt niste rahaturi vreau bătăi adevărate, lupte libere
Lupte de strada nu prea exista pentru ca nu este un sport, desi multi confunda MMA cu ceva ce se aplica si pe strada, un fel de sport de jungla, poate datorita brutalitatii acestui sport, in fine nu ma pronunt nu am practicat si nu-mi place acest mma.
Razbunare si bataie nu ar trebui sa existe pentru ca aduc doar probleme.
Chiar daca stii sa te bati, strada este ceva diferit si se joaca fara reguli, asa ca ceea ce poti invata la antrenamente unde trebuie sa ai disciplina, pe strada s-ar putea sa nu te ajute foarte mult, de exemplu karate, sau cand ai de a face cu multi adeversari.
Poti face un sport de contact care sa te ajute pentru autoaparare pana intr-un anumit punct, dar nicidecum pentru ceea ce numesti tu razbunare, care are si consecinte de natura penala!
Prin diferitele sali de forta pe unde m-a purtat viata din adolescenta pana aproape de prezent, am cunoscut fel si fel de oameni, printre ei si sportivi de performanta: fie boxeri multipli campioni nationali, am avut ocazia insa sa cunosc un campion international la un anumit stil, la acea vreme la noi in municipiu numai exista nici macar unul cu performanta sa pe acest stil, cred ca stilul sau se numea Kyokushin, dar nu stiu exact daca pe acest stil era campion international sau pe un altul; in fine acesta era practicat de arte martiale, cunostea si kempo, kickbox, box etc lovea cu piciorul atat de tare ca orice amator il dobora doar cu o lovitura la coapse.
Cand am purtat o discutie cu el referitoare la bataia de strada omul mi-a zis asa ca nu s-a batut si nu doreste sa se bata pe strada vreodata si imi amintesc ca mi-a zis ca nici eu sa nu fac asta, pentru ca strada este un loc foarte periculos, nu e ceva ca intr-o competitie, nu exista reguli si s-ar putea sa te trezesti ca tu cu pumnii sa trebuiasca sa te aperi contra unui cutit, topor etc
Mi-a mai spus ca o sigura data a avut o altercatie spontana cu 4 indivizi si in momentul cand s-a pus "in garda " ceilalti au inteles ca este un profesionist si au renuntat la a se bate cu el.
Deci daca unii care sunt campioni pe multa munca in spate si au facut performanta in a se bate cu altii in ring, spun ca nu este in regula sa te bati cu cineva pe strada, atunci eu zic sa iei de bun sfatul asta.
Si renunta la orice razbunare cat mai ai timp pentru ca esti tanar, pentru s-ar putea sa regreti mai tarziu.
Cunosc de asemenea cazul unui bataus de asta de strada nepracticant de sporturi dar care lovea puternic, in limbas de strada bun la bataie, care printre multe arestari si batai de strada in care nimeni nu l-a invins 1 la 1, intr-o zi a nenorocit un tanar dintr-un pumn, fapt caruia i-a adus si cativa ani in puscarie.
Crezi ca nu a regretat el acum cand are peste 40 de ani, de ceea ce a facut la 25-28? eu zic ca da!
As putea sa iti scriu 40 de pagini din viata mea sau a unor cunoscuti de-ai mei, despre cat au avut de pierdut ca s-au certat si batut cu altii!
Faza e că în ziua de azi nu rezolvi nimic cu vorba bună! Eu am o poreclă (guta) de care mă știe tot orasul și cine îmi mai pronunța până și 2 litere din porecla să îi fumflu botul, am așa multă ură că aș vrea să bat pe toti
Am vazut in trecut pe net chestii de astea, unii in Rusia si altii in SUA, dar nu poti numi aia lupta de strada in adevaratul sens al cuvantului caci daca ai vazut si ei au niste reguli... oricum aduce mult cu bataia de strada.
O prostie in opinia mea, dar asta e, omul e dotat cu vanitate si mandrie acestea fiind 2 dintre cele mai rele anti-virtuți ...si cauta mereu si in orice domeniu sa fie mai 'tare' ca ceilalti
Iar luptele de strada sunt promovate chiar de filme celebre precum Fight Club (1999) unele filme cu Van Damme sau filme cu mai expresivul Scott Adkins, oricum ele arata o realitate asa e cert, cum ai zis turnee organizate pe bani multi pentru deliciul unora, la fel ca luptele intre cocosi exista si luptele intre oamneni daca se pot numi oameni acesti gladiatori nervosi.
Parerea mea este ca daca exista talent de ce sa-l irosesti asa si nu a fi profesionist intr-un cadru legal de competitie?
Fac off-topic, dar intr-o lume plina de vedete de 2 bani, de shakira beyonce the weekend si altii care fac muzica din taste si sunt praf doar au PR de varf, Michael Jackson ramane LEGENDA si pot aprecia eu care nu ascult nici pop nici orezari care fac pop-dance, kpop, 'negrul' (jackson) asta care nu s-a impacat cu culoarea pielii lui si asta a dus la abuzuri de droguri, operatii, si la deces, a lasat ceva in urma lui, dovada? familia lui, fratii si surorile lui traiesc bine mersi de pe urma drepturilor lui de autor asta inseamna sa fii legenda! O voce unica, un stil propriu, un dans inventat si piese care raman nemuritoare, loca loca loca a lu shakira nu stiu cine o va asculta peste 30 de ani, dar piese de a lui M. Jackson se asculta si acum dupa +30 si se vor asculta si in urmatorii 30.
Probabil cea mai buna voce a lumii...
Inscrie-te la un club de kickboxing, te ajuta orice sport de contact deoarece iti dezvolta viteza exploziva, aparare si tehnica, dar iti recomand sa mergi " la negru" daca vrei sa te razbuni deoarece in cluburile mari sunt baze de date si daca ai probleme cu politia se ajunge la dosar penal
Cred că ai văzut prea multe filme...
Problema este că în viața reală lucrurile nu merg ca în filme. În viața reală nu ești nici indestructibil ca super-eroii, nici nu te aduce scenaristul înapoi la viață dacă dai colțul.
Nu ești făcut pentru răzbunare, ca să te razbuni trebuie sa ai spate sa ai baza în cineva ca ești deja automat in defensiva în clipa ulterioara, tu dacă te razbuni si de ar fi sa fii luptător tot îți vei găsi nasul singur împotriva a 10 inși nu poți face fata și se vor pune 10 pe tine dacă te vad mai al dracu, singur împotriva tuturor nu ai cum sa luați ori cat de puternic ai fi!
Pacat de editor ca mi-o sters raspunsurile cu video lu Michael Jackson si celelalte.
Pentru razbunare? Sigur te va face sa te simti minunat cand contribui la cercul de ura si violenta perpetua.
Sper ca esti constient ca in viata reala nu e ca in Fight Club.
O fi văzut filmele Legionarul și Lionheart cu Van Damm Se pun 2-3 interlopi pe el îl omoară. Viata nu e un film! Se apară de cuțit sau glonț cu mâinile goale? Aici la noi l-o bătut un țigan pe un copil de numa. Degeaba era ala mare și înalt, și-o luat-o ca lumea.
Ii da bullying ca e mai negru, îl înțeleg asta produce traume psihice! Dar dacă nu are cunoștințe nu pampalai ci de ăștia cu coloana care sunt bazați pe ei nu are rost sa se răzbune ca o sa îl facă praf ca tot o sa îl prindă singur, nu e o idee buna sa te dai leu când ești altceva, nu te prinde, ajungi rău.
Eu as zice sa stai liniștit. Nu iti folosește la nimic răzbunarea. Poate iti da o oarecare satisfacție pe moment, dar pot fi urmări care nu mai pot fi reparate pe urma. Stai liniștit, daca se poate rezolva ceva cu vorba bună, foarte bine, dacă nu, rupe legătură cu persoana respectiva, ignor o, e cel mai bine.
Daca imi aduc aminte bine, in Fight Club aia nici nu se bateau pentru pariuri, razbunare sau bani ci pentru a se DESTRESA
filmul oricum e o capodopera si e mult mai complex decat o bataie organizata, are multa filosofie si nebunie pe langa asta se invarte in jurul unui diagnostic psihiatric care a fost prima data promovat de Alfred Hitchcock in Psycho (1960), este vorba despre dubla personalitate