| 1Chris1 a întrebat:

Cum pot sa am un control foarte bun la fotbal? Adica sa fac preluari foarte bune, suturi la fel, pase la fel, un-doiuri. Stiti ceva exercitii, eventual un filmulet pe youtube.

5 răspunsuri:
| Lowsensitive a răspuns:

Pai ce pot spune? Eu m-am invatat de mic sa joc fotbal.Acum joc foarte bine trebuie sa faci multe exercitii si sa nu renunti incearca si sa faci duble si sa dai suturi.Deci la fotbal trebuie sa joci mult ca sa poti reusi asa am facut si eu.Depinde si de viteza de reactie si muschii pe care ii ai dar mai putin.Deci sa rogi pe cineva sa iti arate scheme si preluari si multe altele. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| xRobert93 a răspuns:

Frate sta de talent daca esti tufa si ai picioru de lemn niciodata nu vei juca bine... potii sa ai si averea lui abramovici ca degeaba

| Sen7iment a răspuns:

Antrenament lasa filmuletele ca intr-un meci uiti tot filmuletul un fotbalist profesionist are 27mii de ore de fotbal ii faci in cam 15 ani

| SenZatioNxD a răspuns:

Omule fara suparare dar asta tine de nu numai de talent ci si de efortul depus de tine ( eu unu acum 5 ani eram planta la fotbal si am decis sa ma antrenez serios ( am luat miscari de la Cristiano Ronaldo, Lionel MEsssi si singur le-am egzersat pana mi-au reusit si acum toti prietenii mei imi zic Neymar2 ) antrenamentul fake tot tine mintewinking bft

| Eremia_fan_Alina_1986 a răspuns:

Trebuie sa exersezi foarte mult, sa iti dai silinta, daca nu, nu ai cum sa reusesti ce ai vrea.