Te ajut eu, sa ne intalnim undeva sa iti arat, ia-ti ceva sexy de imbracat , glumesc
nu poti sa faci spagatul asa usor sau sfoara, mai intai faci incalzirea... apoi te apuci de spagat sau sfoara
mie m-ia loat o luna di zile ca sa fac sfoara, si tot nu o faceam la perfectie.
Eu am inceput sa ma duc la sala.iar antrenorul meu. ma ajutata sa fac spagata sh sfoara in aceeasi zi
Ma pus sa ma incalt cu niste role ( de ale p 4 roti). sh a pui 2 baieti sa lege cu niste sfori fiacare patina. apoi sa traga usot usor...nu e deloc dureros.
Iti trebuie ff multa incalzire in zona picioarelo`r. Am exersat si eu pentru spagat` si am reusit bine nu perfect dar`. deci fa multe exercitii pentru incalzirea picioruselor tale. Bafta
In primul rand punete in pozitia fluturasului si apasati picioarle in jos... o sa fie un pic dureros dar cu timpul te obisnuiesti. nu uita sa faci incalzirea inainte de asta... si apoi faci asta zilnic si inceri sa faci sfoara ( adica un picior in fata si unul in spate) sper ca ti-am fost de ajutor.
Pai inainte de a incerca incalzestete bine (incalzesteti coloana prin extensi de trunchi,aplecari, genoflexiuni, etc.)apropo inceatrca mai intai semi sfoara ca sa vezi cu ce picior faci mai bine
Camytza2003 întreabă: