| monica_7068 a întrebat:

Cum pot sa imi fac un id nou? va rog sa imi spuneti pentru ca nu stiu.multumesc

7 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Foarte simplu.Intri pe google si scrii "yahoo registration". Completezi datele si gata.Funda...si daca nu stii ce date sa pui trimite-mi un mesaj si iti spun eu.

| Mitsa a răspuns:

Si ai pus intrebarea asta aici pentru ca?
E legat de sport, sau ce?raised eyebrows

| sanders a răspuns:

Atunci cand intri tu in id de obicei cand scrii id si parola mai jos scrie get a new yahoo! id si forgot your password?
tu trebuie sa apesi acolo unde scrie get a new yahoo! ID
dupa aceia iti apare pe net o pagina in care trebuie sa scrii numele prenumele cod posal id si asa mai departe
unde scrie name sunt doua casute acolo scrii ce nume vrei sa ai la id de exemplu id e alex354_boss si numele e alex sau ceva de genul asta intelegi tu
iti pui acolo ce nume vrei apoi selectezi sexul male/female(male= barbat/female=femeie) dupa aceia data nasterii apoi tara apoi codul postal
daca nu-l stii pune si tu 123456 ca nu e important
dupa aceia iti alegi ce id vrei tu si bagi ce parola vrei tu (se pune de 2 ori vezi tu acolo)
acolo unde scrie alternate e-mail nu e prea mare nevoie
dupa aceia iti alegi 2 intrebari si raspunzi la ele(sunt in engleza)ele te ajuta atunci cand ti-ai uitat parola
iar apoi trebuie sa scrii codul acela care il arata acolo
si asta e tot ai un id nou
HAPPY?

| cristina_5191 a răspuns:

Foarte simplu.

| bogdan_7576 a răspuns:

Foarte simplu dupa ce ai instalata yahoo messenger il deschizi facand dublu click pe pictograma apoi din meniul aparut apar jos 2 optiuni:,,get a new yahoo! id... si,, forgot your password(mi-am uitat parola). dai pe get a new yahoo id apoi astepti sa intri peo pagina dupa care va aparea Yahoo! Registration si introduci date la name, gender(gen), tara, postal code, id pe care vrei sal ai si parola adresa de email(recomandabil sa ai adresa : id@yahoo.com), alternative email, secret question 1 si 2 (observatie daca vei schimba parola uneori iti va trebui intrebarile secrete), answers, la sfarsit vei baga o parola data de ei iar intr-un final se da click pe CREATE MY ACCOUNT si finish. asta-i tot eu cred ca ti-am fost de folos si da-mi si kie un vot! si vot castigator! daca vrei te voi mai ajuta. ma cauti pe id tabacu. mihai@yahoo.com

| Marianinlove a răspuns:

Pai nu-i mare lucru...dar mai simplu ai putea sa ma contactezi pe mess: zaharia_95...si vorbim