Trebuie sa te pui la un perete, usa, sifonier, etc. Te asezi in genunchi si pui capul pe o patura. Apoi asezi mainile aproximativ intr-un triunghi echilateral cu capul. apoi asezi un genunchi pe un cot, apoi celalalt. Aceasta e o pozitie intermediara cu care trebuie sa te obisnuiesti si e destul de usor de facut. Faci asta pana te obisnuiesti si cand te simti in stare incerci sa ridici picioarele, lipindu-le de perete, si incet, impingand cu calcaile in perete, incerci sa le departezi putin ca sa te sustii singura. Eu zic ca intr-o zi ai sa inveti. Bafta!
Doar prin antrenamente de echilibru si trebuie sa i-ti dezvolti muschii bratelor ...ca sa te obisnuiesti cu pozitia te sfatuiesc sa incepi langa un perete, pui o saltea si experimentezi pana reusesti!
Mainile si capul trebuie sa formeze un triunghi echilateral adica laturile sa fie cat mai egale, distantele intre maini si intre maini si cap sa fie aceleasi.
Eu am invatat asa:mi-am pus o perna pe jos ca sa nu ma doara capu' si m-am rezemat cu picioarele de perete si apoi dupa ce a mai exersat asa, am inceput sa ma ridic singura.
Poi nu e foarte greu. trebuie sa pui mainel ambele la ceasi distanta apoi pui capul. si trebuie sa ai grija sa faci un triunghi echilateral. sper sa intelegi
Practica. Pana iti reuseste, incerci de fiecare data
Nu poti invata in 2 minute.
Si eu trebuie sa invat. Eu aproape am reusit. Eu am facut in pat. Capul si mainile le-am pus in forma de triunghi si am inceput sa ridic picioarele. Bafta! Sa iei 10*!
Debbiee întreabă: