| ojadeunghii a întrebat:

Cum pot sa-mi subtiez gambele?
Sunt foarte inalta, iar picioarele mele sunt lucrate, in sensul ca am foarte putina grasime. In rest, chiar daca muschii mei femurali sunt bine definiti, cei de la gamba (la fel de lucrati) sunt destul de lati fix sub genunchi. Personal nu-mi place aspectul lor, chiar daca sunt zdravene, plus ca vreau sa-mi arate bine piciorul intr-o cizma knee-high, in asa fel incat sa am un spatiu intre cizma si gamba in sine, daca stiti la ce ma refer. Ce exercitii as putea face pentru subtierea acestora?

3 răspunsuri:
| BeaTMaN696 a răspuns:

Simplul răspuns ar fi sa nu lucrezi gambele pentru a se "atrofia" (a scădea masa musculară) gastrocnemienii (mușchii gambei). Nu recomand și nici nu prea vei putea face lucrul ăsta din moment ce modul de deplasare al oricărui om este mersul deci implicit îți folosești acei mușchi. Dar de ce ai vrea să scapi de tonusul acela nu înțeleg. Să știi că ai rămâne plăcut surprinsă cate persoane favorizează o fată cu picioare mai lucrate decât cele firave happy. Nu trebuie sa te schimbi pentru o chestie atât de trivială ca asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Ciclismul ajuta la subtierea gambelor.

| DoarDorr a răspuns:

Tu ti-ai ingrosat gambele cu exercitiile de la sala.
Vorbeste cu antrenorul tau.