Greu chiar foarte greu este de indeplinit ceea ce ceri tu dar nu imposibil!
in primul rand ALIMENTATIA pusa la punct! fara aia nu faci nimic! la fel si cu odihna, minim 8 ore de somn!
neaparat ceva suplimente daca vrei sa faci treaba!
daca nu vrei sa mergi la sala improvizeaza acasa: bagi 2 tevi in perete si ai obtinut paralele care sunt indispensabile pentru piept dar mai ales pentru triceps!
o bara cred ca ai si tu ca sa faci tractiuni pentru biceps si spate!
ai putea sa mai comanzi de pe net o pereche de gantere cu care poti sa faci mai multe tipuri de exercitii!
ps: uita-te singur la bar brothers si incearca pe cat posibil sa faci exercitiile pe care le fac ei!
Faceam 10 flotari maxim, iar dupa vreo 2 luni de facut pasiv(o zi da, 3 nu, cateodata 500 pe zi) mi-am dublat antebratul, mi-am marit spatele si pieptul. Faceam 40 de flotari "grele" fara probleme asta-vara. Acum fac 30, dar doar pentru ca am capacitate pulmonara mica. Daca o aveam foarte buna, faceam 60-70 fara probleme. Asa ca fa flotari, abdomene si alearga(nu exagera cu alergatul). Genoflexiunile nu prea ajuta cu nimic.
Flotari..cate faceai in continuu?
30, sa nu obosesc. Dupa cateva minute iar flotari...pana nu mai puteam/gaseam ceva mai bun de facut.
Ti-ai marit spatele de la flotari... copil mic.
genuflexiunile( in special facute cu GREUTATE MARE ) sujnt cel mai bun exercitiu pentru partea de jos a corpului.
Copil mic si firav da sfaturi... mai bine te apuci de sah
Da. nu-i asa?
Copil mic... flotari = miscari de impins, spatele se lucreaza la miscari de TRAS ( tractiuni, ramat, indreptari, etc. ).
Copil mic si firav, si-a facut el spate cu flotari
Nu poti face spate cu flotari intre doua obiecte? Inseamna ca trebuie sa-ti mai lucrezi creierul.
OK, domnu' smardoi, dar faceti si un test de inteligenta inainte sa faceti insinuari nefondate in legatura cu mine.
Inca nu am primit nici un raspuns.(Asta e pentru toata lumea nu doar pentru digital7angel)
Imi pare rau pentru "conversatie". Stai sa inteleg. Tu vrei sa faci masa musculara stand degeaba, sau vrei sa faci singur acasa?
Acasa
Buna! fa flotari multe 30 in continu si in 3 luni ti se formeaza pieptul si musti bratului, fa abdomene sa faci patratele, fa 50 incontinu pe zi sau dac nu poti fa cate poti daca o ti asa intr-o luna ti se fac patratelele! sper ca team bafta!
Alt copil pampalau... patratelele se fac prin alimentatie NU prin abdomene
si de ce "pe zi", cand muschii se dezvolta in zilele de pauza
te antrenezi zilnic = esti un COPIL MIC care habar nu are ce face
Cipi1212 întreabă: