Alergatul ete perfect, daca o faci cel putin 1 ora/zi.
Ira ca dieta sa te ajute, elimini toate ducliurile, paine si fainoasele din alimentatie si sucurile de asemenea.
Singura bautura admisa fiind apa plata, cam 2-3 litri, mai ales ca-i vara si te deshidratezi, apoi ai voie: fructe, legume crude sau gatite, salate de cruditati si carne, oua, ham degresat.
Sa mananci la ore fixe,
Sa nu mananci mult la o masa
Sa eviti painea si dulciurile macar
Sa bei multa apa
Sa mananci mai multe fructe si legume (apropo fructele se mananca pe stomacul gol, pentru a nu intra in putrefactie, apoi stii ce se intampla)
Combinat cu sportul, o sa fii multumit. Poti sa alergi in fiecare seara si chiar dimineata 20 min. ar fi super. Doar ca trebuie sa te tii bine, si sa nu faci exceptii. Spor!
Stomacul nu il ai gol decat daca nu mananci foarte multe ore. Plus ca nu putrezesc, ce naiba
Si ce e in neregula cu painea? Are 240 kcal pe suta de grame, bongrana sana are 260 si 19g proteine.
In rest, sunt bune sfaturile. Desi, poti manca mult la o masa si sa faci intermitent fasting, dar nu mai complic treaba.
Putrefactie? Cred ca vrei sa spui fermentatie, care e cu totul altceva.
Ooo,deci fructele putrezesc odata ce ajung in stomac.
Iti multumesc pentru aceasta informatie atat de "utila".
IMI CER SCUZE, incerc sa sterg raspunsul incă de când l.am publicat si nu reusesc, nu merge, nu primesc mail-ul. Mi-am dat seama si eu dupa ce l.am publicat ca m-am exprimat greșit si incorect si nu am mai "analizat" raspunsul meu, si l.am publicat in grabă. Imi cer scuze incă odată. Ele de fapt fermenteaza daca sunt mancate imediat după masă. AM GRESIT UN CUVANT. Multumesc pentru intelegere!
Trage un ochi pe asta:
https://www.youtube.com/watch?v=zylfr15uj3I&t=71s