| MeiAnneMei a întrebat:

Cum pot sa slabesc intr-un timp relativ scurt? mi-am propus ca pana vara viitoare sa slabesc doar ca nu stiu cum. Sfaturi? Sugestii?

Răspuns Câştigător
| Socke a răspuns:

Depinde cat vrei sa slabest.
uite un regim drastic cu care slabesti sigur:
Dimineata ceai verde(ajuta la slabit), doi kiwi sau o banana sau un fruct sau poti sa incerci si un iaurt degresat.
Pranz: salata(cu rosi, castraveti, legume), drept sos iti recomand ulei de masline si otet. poti sa adaugi si un ou fiert.sau legume fierte sau la cuptor. poti sa incerci si supele de legume.
cina:salata,sau un iaurt si ceai.
gustare:fructe
De principiu ferestete de paine, dulciuri, prajeli, alimente grase/sarate si fast-food. Regimul e unul drastic.
Eu zic sa mananci fructe si legume, lactate usoare carne slaba(pestele e foarte bun)si bea multa apa si lichide.

| MeiAnneMei explică (pentru Socke):

Cate zile ar trebui sa il tin?

| Socke a răspuns (pentru MeiAnneMei):

Regimul drastic.Cantareste-te zilnic, masoara-ti talia, soldurile si cand ajungi la idealul tau poti sa mai faci o cheat day(adica sa mai mananci o prajitura, ceva dulce).
Acum dupa ce ti un regim drastic si ajungi la kg/corpul dorit iti recomand sa nu incepi sa mananci cum mancai inainte.Te ti in continuare de regim, doar ca mananci o zi pe saptamana ceva dulce/niste cartofi prajiti/placere vinovata.
Faza e ca fiiind drastic e greu de tinut pentru o perioasa lunga de timp.Alegerea ta daca ai ambitia si nu ti se face rău e ok.

| aXy99 a răspuns (pentru Socke):

Sa puna 100g ulei de masline la salata aia si s-a dus toata dieta pe apa sambetei laughing

| Socke a răspuns (pentru aXy99):

Unu la mana uleiul si restul lichidelor se masoara in litri nu grame.
doi la mana nimeni nu pune un litru intreg intr-o salata, pui o lingurita doua.

| aXy99 a răspuns (pentru Socke):

Ori esti esti proasta, ori te prefaci. Am spus clar 100g de ulei, care e echivalentul la 104ml. Se pot consuma mai usor decat crezi si au aproape 900 kcal. Eu cand cantaresc uleiul o fac cu un cantar, nu stiu cum cantaresti tu mililitri fara grame.

12 răspunsuri:
| winter a răspuns:

Dieta dukan

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Daca doar silueta de "model" te intereseaza: nu-i cazul sa slabesti.
daca greutatea iti creaza disconfort: medicul nutritionist iti poate da cele mai bune sfaturi si retete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la vara ai timp, nu te grabi. Oricum am observat ca fetele tot exagereaza cu slabitul la fel si baietii, o greutate de 48-65 de kg e ok la fete depinde de inaltime/varsta

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Slabim amandoi

| Socke a răspuns:

Si evident daca ai timp sport.
sau miscare in general(urca scarile de la bloc, mergi pe jos etc...)

| gandurisiopinii a răspuns:

Uite un canal de Youtube dedicat exercițiilor fizice care ți-ar putea fi util: https://www.youtube.com/user/blogilates

Pe lângă sport, încearcă să mănânci cât mai sănătos, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

| Gita_Ioana_1997 a răspuns:

Primul lucrul ar fi să mănânci mai puțin. Chestia e să nu te înfometezi. Mănâncă puțin şi des, şi încearcă să faci şi exerciții fizice.