| RainOfColors a întrebat:

Cum pot sa stau in maini? :S

8 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Exersează la un perete, apoi cu timpul vei reuşi să stai şi fără perete.

http://www.youtube.com/watch?v=DftzJuIt-tE

P.S. La început(până înveţi) încearcă să nu deschizi prea mult braţele, să fie deschise cam la nivel cu umerii.
http://www.youtube.com/watch?v=FwSjRtn6Eng

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandra009 a răspuns:

In 5 pasi:
1cauta un loc unde pamantul este drept si netedsi unde nu exista vreo p[iesa de mobilier sau altew obstacole in care te poti rani daca te rastorni.
2.stai dreapta si ridica-ti mainile deasupra capului
3.fa-ti avant ca sa vii cu mainile in jos, spre pamantul din fata ta, aplecandu-te de mijloc
4.cand atingi pamantul cu mainile, trebuie sa-ti muti greutatea de pe picioare in maini.azvarle-ti picioarele in sus, unul cate unul.asta e cea mai grea parte deoarece daca te arunci prea incet or sa te intorci cu picioarele pe pamant si daca iti arunci picioarele prea tare o sa cazi
daca ti se pare prea greu sa-ti picioarele sus in echilibru, spijina-te de un perete.
5. misca-ti putin palmele pana reusesti sa-ti tii echilibrul.la inceput te poate ajuta sa iti ti genunchi indoiti.

| roxana_3970 a răspuns:

I-ati balans si incearca sa iti tii echilibru. Fa asa de ff multe ori si vei vedea ca incepi sa poti sta mai mult.Ps : fa-o pe o saltea... Funda?

| Byscu a răspuns:

Buna! In primul rand nu ii mai asculta pe oamenii care isi dau cu pararea dar ei nu pot sta in maini...eu stau in maini de la varsta de 5ani deci am eva experienta[acum am 15] in primul si primul rand nu face greseala de a te pune rezemata de perete.e cea mai mare prostie pentru ca un om normal nu are destula forta pentru asi sustine corpul..deci iti recomend timp de osapt in fiecare seata sa faci cate flotari poti tu. tinand cont ca esti fata incearca sa faci 15. apoi puneti o perna jos in camera si invatate sa iti tii echilibrul stand in CAP! normal cu ajutorul mainilorlaughing apoi continua cu flotarile si abia apoi te poti pune pe un perete stan acolo maxim 10-15sec deoarece iti va veni sangele in cap si va fi rau..credema apoi dupa ce exersezi stand pe perete cu timpu incearca sa te desprinzi de perete impinzandu'te putin cu ajutorul picioarelor apoi sa incerci sa stai in maini fara perete fara nimichappy... sper ca te'am ajutat[eu am facut cum te'am sfatuit..si iatama acum ca pot sta si 40sec fara ajutor ..merg in maini destui metri blushing ] Sper ca ti'am fost de folos :*

| miuky a răspuns:

Exersezi. pune-te in maini langa un perete si sprijina-ti picioarele de perete. prin exercitiu o sa reusesti si fara ajutor

Întrebări similare