Nu ai cum, doar sa-i tonifici putin prin flotari si abdomene.
Muschii cresc cu alimentatie ca lumea ( 4-5 mese pe zi bogate in proteine ) + sala + suplimente, si asa cresc foarte lent, in cativa ani.
NU ai cum sa faci muschi si sa ascunzi grasimea pentru ca grasimea se gaseste deasupra muschilor. Trebuie sa dai grasimea jos ca sa se vada muschii, nu merge si invers.
Dar cum
?
asta vreau sa fac de 4 sau 5 luni
Sa faci tu pana la epuizare si dupa aia sa stai o luna de zile sa te refaci
Sesiuni de 40m-1h de alergare sau bicicleta. Alergarea trebuie sa fie usoara... nu are rost sa fortezi aiurea daca scopul tau este sa arzi grasimi. Poti sa faci ceva de genul:
Luni: Flotari-Tractiuni-20minute inot
Marti: 40m-1h alergare
Miercuri: Genoflexiuni/fandari
Joi: 30m bicicleta ritm constant
Vineri: Inot
SAMBATA - DUMINICA: LIBER!
PS: ai grija cu inotul daca nu stii sa inoti corect(tehnic) mai bine scoate-l din program. Si nu uita dupa fiecare antrenament intindere si mobilitate.
Fac, dar nu zilnic, am 4 antrenamente pe saptamana.
Apropo, ce varsta ai? Daca esti prea tanar, poti face inot si sa te apuci de sala pe la 17 ani asa.
P.S. : tine cont ca 80 % din masa musculara reprezinta grupele mari ( piept, spate, picioare ), si NU brate.
Eu mi-am crescut muschii astfel : am facut seara 30 flotari si dimineata 30. atat nimic mai mult este foarte simplu + o friptura ceva pe zi
Ai facut o rola, putina tonifiere la triceps si piept, atat. biceps, umeri, spate, picioare, gambe, etc. din parti
Si pentru piept, ai nevoie de vreo 14 serii, nu doar 2 serii de 30. Baga serii cu pauze de 90-120 de secunde intre ele, un antrenament sa nu depaseasca 30-35 de minute la piept, si fa-l doar seara, nu de 2 ori pe zi. Si incearca sa faci cu greutate, doar corpul tau nu e suficient.
30 de repetari = PREA MULT pentru masa musculara, cand poti mai mult de 10 repetari maresti greutatea, NU numarul de repetari
fghfkgigjf întreabă:
QiCKaaTc întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: