| Mollton a întrebat:

Cum pot sami cresc muschii fara sala. am 46 kg si 1 50 m.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Nu ai cum, doar sa-i tonifici putin prin flotari si abdomene.

Muschii cresc cu alimentatie ca lumea ( 4-5 mese pe zi bogate in proteine ) + sala + suplimente, si asa cresc foarte lent, in cativa ani.

| Mollton explică (pentru Cosmin86):

Da nu vreau sala
am muschi dar mai multa grasime
vreau sa fac muschi sa nu se vada grasimea.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Mollton):

NU ai cum sa faci muschi si sa ascunzi grasimea pentru ca grasimea se gaseste deasupra muschilor. Trebuie sa dai grasimea jos ca sa se vada muschii, nu merge si invers.

| Mollton explică (pentru Nickname1890):

Dar cum
?
asta vreau sa fac de 4 sau 5 luni

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mollton):

CARDIO : alergat, inot, bicicleta, pana la epuizare. Si o dieta corespunzatoare, bogata in proteine ( pentru masa musculara ) si saraca in grasimi si carbohidrati.

Treuia sa iti dau tie funda, cosmin 86

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mollton):

Pai
1. mi-ai dat
2. nu ma intereseaza funda happy

| Nickname1890 a răspuns (pentru Cosmin86):

Sa faci tu pana la epuizare si dupa aia sa stai o luna de zile sa te refaci tongue

| Nickname1890 a răspuns (pentru Mollton):

Sesiuni de 40m-1h de alergare sau bicicleta. Alergarea trebuie sa fie usoara... nu are rost sa fortezi aiurea daca scopul tau este sa arzi grasimi. Poti sa faci ceva de genul:

Luni: Flotari-Tractiuni-20minute inot
Marti: 40m-1h alergare
Miercuri: Genoflexiuni/fandari
Joi: 30m bicicleta ritm constant
Vineri: Inot

SAMBATA - DUMINICA: LIBER!
PS: ai grija cu inotul daca nu stii sa inoti corect(tehnic) mai bine scoate-l din program. Si nu uita dupa fiecare antrenament intindere si mobilitate.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Nickname1890):

Fac, dar nu zilnic, am 4 antrenamente pe saptamana.

Nu mam mai uitat in sus. am crezut ca i-am dat altcuiva funda

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Apropo, ce varsta ai? Daca esti prea tanar, poti face inot si sa te apuci de sala pe la 17 ani asa.

P.S. : tine cont ca 80 % din masa musculara reprezinta grupele mari ( piept, spate, picioare ), si NU brate.

| KingOfShadow a răspuns:

Eu mi-am crescut muschii astfel : am facut seara 30 flotari si dimineata 30. atat nimic mai mult este foarte simplu + o friptura ceva pe zi

| Cosmin86 a răspuns (pentru KingOfShadow):

Ai facut o rola, putina tonifiere la triceps si piept, atat. biceps, umeri, spate, picioare, gambe, etc. din parti

Si pentru piept, ai nevoie de vreo 14 serii, nu doar 2 serii de 30. Baga serii cu pauze de 90-120 de secunde intre ele, un antrenament sa nu depaseasca 30-35 de minute la piept, si fa-l doar seara, nu de 2 ori pe zi. Si incearca sa faci cu greutate, doar corpul tau nu e suficient.

30 de repetari = PREA MULT pentru masa musculara, cand poti mai mult de 10 repetari maresti greutatea, NU numarul de repetari

Întrebări similare