| Lolkkk a întrebat:

Cum pot sări capra de sport mai sus?
Eu sar la sport mereu si zic ca sar sus dar as vrea si mai sus in înălțime zic pentru ca am sărit o și la maxim si colegii mei radeau ziceau ca sunt broasca sau superman sau mario sau chestii din astea si profesorul de sport a zis ca sar bine ce aș mai putea încerca ca să mă antrenez?

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Faptul ca sari bine capra e tot ce conteaza. Inaltimea nu are importanta. Unii se opresc pe ea. Altii se lovesc, din pacate, de capra. Tot ce ar trebui sa te intereseze este sa faci o saritura buna, fara sa-ti pierzi echilibrul.
Iar pe colegi nu-i baga in seama. Sunt invidiosi pe tine si ar spune orice ca sa te supere.

| halogen001 a răspuns:

Saritura caprei implica riscuri de accidentare. Cine introduce asemenea exercitii la orele de sport nu face un lucru bun. Fiecare sare cum poate. Nu au toti aceeasi conditie fizica, aceeasi forta, aceeasi greutate si aceiasi coordonare a miscarilor. Colegii daca pot sa sara mai bine inseamna ca sunt mai potriviti sa sara capra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact. Antrenamentul e mama învățăturii.

| literallythesamebruh a răspuns:

Dacă reușești să sari capra fără să te accidentezi si într-un mod corect, n-ar mai trebui nimic antrenat la asta. Rămâi la nivelul ăsta.

| TheStrategist a răspuns:

Nu-i băga în seamă pe colegi, important e că ai sărit tu bine.