| 1ce a întrebat:

Cum pot sari mai mult? Niste exercitii ceva?

5 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Genoflexiuni.Poti practica parkour daca vrei.

| VicTeodor a răspuns:

Exercitii: Genoflexiuni, Extensii. Dar sariturile cel mai bine se dezvolta cand incerci sa sari tu cat mai sus.Incearca si incearca si incearca mereuhappy

| Eduard a răspuns:

Salut!

Ai vazut vreun basketbalist cat sare? Atunci vei intelege ca s-a antrenat ani de zile si a mentinut regimuri alimentare etc.

Poti sa sari mai mult, lucrand muschii de la picioare, atat in stil anaerob (genoflexiuni si fandari cu greutati), cat si aerob (stretching enorm de mult, sarit in lungime si inaltime, sarit coarda, alergat).

Toti acesti factori, vor decide daca vei face vreun progres. Antrenamentul pe perioade lungi sigur te va ajuta. Insa pe perioade scurte nu vei avea nici-un rezultat major, iar cele minore se vor pierde in timp.
Alta chestie care trebuie luata in calcul. Cand faci un sport, chiar si cand sari, nu lucreaza doar o singura parte a corpului, lucreaza tot corpul, ca un sistem unitar. Deci pentru rezultate, chiar performante sa stii ca tot corpul trebuie antrenat controlat. Este si o tehnica pe care trebuie sa o inveti, care se acumuleaza iarasi in timp. Abdomenul e un muschi extrem de important si trebuie sa il mentii antrenat. Incalzirea buna de la inceputul antrenamentului te va feri atat de accidentari, cat iti va si spori capacitatile, la acea sesiune.
Poti sa iei un scaun si sa sari intr-un picor pe el si sa cobori pe alalalt si sa repeti chestia asta la nesfarsit. Sari peste o banca sau ceva, in repetate randuri si iarasi vei stimula cumva forta musculara.
Sunt foarte multe detalii despre cum sa sari mai mult, mai bine.
Eu ti-am vorbit doar despre exercitii, dar este nevoie si de o dieta etc.
Trebuie sa te documentezi mai mult si cu siguranta vei obtine ceea ce doresti.
O alta solutie ar fi sa te apuci de basket.

Multa bafta!

| 1ce explică:

EU practic deja basket si parkour, la asta imi trebuie, my foul!big grin

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Puneti greutati si alearga laughing ce e asa de greu thinking

Întrebări similare