anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot scapa de grasimea de pe burta care este foarte multa?
Am auzit ca alergatul pe banda sau speeningul ajuta sa o dai jos, dar as avea nevoie si de ceva exercitii.

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Alergatul pe banda, regimul, abdomenele, sportul in general, te vor ajuta.

| cristimihailov a răspuns:

Salut, conform cunostintelor mele, dieta conteaza 80% si sportul 20%.

Asta inseamna ca daca continui sa mananci puternic reusesti sa scazi maxim 20% cu suferinte.

Cu dieta insa. e diferit.

In functie de varsta ta, personal as alege medicul nutritionist daca ai pana in 18 ani (deoarece majoritatea dietelor presupun lipsuri si astea sa nu iti afecteze dezvoltarea).

Daca ai peste, atunci uita-te la documentarul: "gras, bolnav si aproape mort" despre unul care era gras si ajunge slab. Uita-te la partea 1.

| Syndre a răspuns:

Alimentația e cheia. Oricât sport ai face nu poți "repara" o dietă proastă.
Ca să scapi de grăsime trebuie să mânânci în deficit caloric, încearcă să te folosești de un program gen myfitnesspal pentru a te ajuta.
Renunță în mare la carbohidrați: făinoase, cereale, pâine, paste, cartofi, orez etc. Fructe maxim 200g/zi(fără banane, ananas, struguri sau alte fructe foarte dulci). Fără prăjeli, sucuri și junk food și evită carnea și brânza foarte grase.
Mânâncă foarte multe legume, lactate slabe(până în 10% grăsime), carne slabă și pește. Încearcă să bei minim 2l de apă pe zi.
Cât despre sport, e doar un bonus pe lângă dietă. Cel mai mult la ars calorii te ajută cardio(aerobic, jogging, zumba etc.). Mult succes!

| clarinas a răspuns:

Incearca 30 days shred cu jillian michaels. Te face praf intr.o luna.happy eu am obtinut rezultate uimitoare.big grin

| Italianca a răspuns:

Poti sa exersezi toate exercitiile care iti vin in minte, si poti tine dieta (stiu ca nu e potrivit in aceasta categorie, dar vreau sa te ajut). Deasemenea poti cauta pe google niste exercitii, asa vei arata cu mult mai frumos. Desigur ca in primele zile iti va fi cam greu, dar dupa va fi mai simplu ca buna ziua. Pa!

| biadia24 a răspuns:

Pai pentru burta poti face abdomene si poti face aerobic, sunt niste exercitii foarte eficiente la mine a functionat doar ca trebuie sa le faci in fiecare seara si abdomenele cate 10 in prima seara si pe parcusrul serilor mai adaugi cate 10... BAFTAwinking