| Aldutssss31 a întrebat:

Cum pot scapa de pielea lăsată? Mereu am avut probleme cu greutatea, inainte de sarcina aveam 72 de kg la 1.62 iar in timpul sarcinii am ajuns la 90 si ceva.In 2 luni de la nastere am ajuns la aceeasi greutate dar corpul arata urat, mi-e si teama sa mai slabesc.Sunt disperată,ce as putea face? Daca ma hidratez bine,slabesc lent o sa arat mai bine in timp? Bănuiesc ca nu e ca la o persoana care arata rau din cauza imbatranirii, deci nu o sa fie ceva permanent, nu?

4 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Doar prin operatie si tot vor ramane urme. Din pacate nu exista alt mod de a scapa de surplusul de piele.

O sa gasesti multe produse minune care cica ajuta dar o sa vezi destul de repede ca nu e cazul. Spre binele tau daca tot te incapatanezi macar nu da bani pe cele scumpe.

| romeo78 a răspuns:

Doar prin operații estetice.
Ați făcut o mare greșeală, ca multe femei "bolnave" în ziua de azi.
După naștere, dacă nu greșesc, ați renunțat la alăptare, plus v-ați înfometat ca să dați jos din greutatea acumulată în 9 luni de zile.
Dacă, după naștere ați fi consultat un medic nutriționist, ați fi aflat că tot în 9 luni, ați fi dat jos din greutate, fără a rămâne piele inestetică.
Pe postul TV : TLC, există documentar despre persoanele supraponderale. În momentul în care dau jos din greutate, apare această piele, care se înlătură numai chirurgical!
Păcat ca în loc de un an de zile în care să fi alăptat, ținută o dietă recomandată de un nutriționist, ați ales această cale!
Sănătate celui mic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine niste piele lasata si o greutate normala decat obezitate. Pielea lasata doar arata urat, nu aduce boli, in schimb obezitatea le are pe ambele. Asa ca nu va ingijorati mult, concentrati-va pe sanatate!

| VI3 a răspuns:

Bună! Este ceva permanent, nu poți face nimic pe cale naturală. Trebuie să faci o operație chirurgicală. Eu am slăbit 14 kg într-o lună, dar am folosit o dietă ketogenica și am băut în jur de 5-6 litri de apă, iar mie nu mi sa lăsat pielea. Dacă nu poți face operația, poți merge la sală. Asta dacă îți poți permite și nu te mai înfometa. Sora mea a făcut la fel și se mira de ce pune kilogramele la loc.
A și sala de sport, să nu te gândești că te va scăpa de pielea lăsată. Eu am dat-o ca exemplu, în caz că ți-ai dori o schimbare și o stimă de sine ridicată. Greșeala pe care am făcut-o eu și văd, că o fac cât mai mulți este că nu adoptă un stil de viață sănătos. Ci doar așa pe moment pentru niște kilograme, pe care le vei pune la loc și crede-mă, că am trecut prin multe în perioada aceea. Din cauza asta mă certam și cu familia, pentru că la fel ca și tine, eu am fost grăsuț de mic copil și atunci când vedeam că pun în greutate, nici nu vroiai să fi în preajma mea laughing. Poți învață să îți calculezi, caloriile pe care le mănânci și să bei cât mai multă apă.
Baftă!