| Gaceanu_Raysa_1999 a întrebat:

Cum pot slabi 2 sau 3 kg pana maine dimineață. La 6 am Europenele și cred ca mă descalifica cum fac sa slăbesc?

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Orice ai face, pana la cantar nu te atingi de apa sau orice alte lichide si nu mananci. Si transpira cat poti de mult. Bai fierbinti, alergare imbracata gros, orice efort fizic relativ intens.

| Gaceanu_Raysa_1999 explică (pentru Holiday):

Am trecut de cantar chiar dacă mai trebuia sa slăbesc 1 kg multumesc

17 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu mananci, nu bei, faci efort intens pana maine dimineata. Totusi, slabe sanse.

| RAY a răspuns:

Bei 3 litri de apa si urinezi cantitatea bauta

| Holiday a răspuns (pentru RAY):

Pai si cum naiba slabeste ca ramane tot la greutatea care o avea inainte sa bea apa.laughing

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Macar a slabit ceva, asa mam pacalit si eu cu dieta bogata in proteine, urinam mai mult, ma miram cum slabesc cateva kg in cateva zile

| Rotazi a răspuns (pentru Holiday):

Poate chiar mai retine apa si va avea mai mult. laughing

| Holiday a răspuns (pentru RAY):

Din cate inteleg ea are maine cantarul oficial si trebuie sa intre in limita categoriei. Deci n-o ajuta cu nimic daca la ora cantarului nu are greutatea maxima admisa.

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Am auzit de un studiu cu cineva care a slabit cateva kg doar ca statea in sauna, dar nu e recomandat sa pierzi atat de multa apa prin transpirate intr-un timp asa scurt

| RAY a răspuns (pentru Rotazi):

Retinerea apei se face cand mânci sarat https://thaicospa.ro/afla-cum-sa-elimini-retentia-de-apa-6-pasi/

| Holiday a răspuns:

Felicitari!happy
Bafta in competitie!

| EcceHomo a răspuns:

Nu ai decât să măsluieşti cântarul, altă cale nu există.

| Rotazi a răspuns:

Asa ceva nu se poate. Trebuia sa te gandesti la asta din timp.

| Irimia_David_1998 a răspuns:

Nu ai cum sa slabesti nici macar 100g pana maine, trebuia sa ai grija sa te mentii in forma, asumati si mergi mai departe!

| AnastasiaK a răspuns (pentru Irimia_David_1998):

Habar n-ai ce-i ala sport cu categorie de greutate si cum se trece proba cantarului in general, asa-i?

| Gaceanu_Raysa_1999 explică (pentru AnastasiaK):

Fac sport de performanta de 7 ani si stiu foarte bine ce este practic kempo mma. si da stiu ca a trecut multa vreme de la intrebare

| AnastasiaK a răspuns (pentru Gaceanu_Raysa_1999):

Cred ca nu ai vazut cui i-am adresat raspunsul respectiv...