| PsyhoChild a întrebat:

Cum pot slabi iarna, având în vedere că iarna organismul cere mai multa mâncare?
Sportul afara și la sala e exclus din cauza frigului și a covidului.

11 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Doar eu nu am poftă de mâncare iarna?!
Poți ține regim, mânca mai puțin în orice anotimp. Recomandabil e mâncatul mai puțin(nu înfometare) și mai sănătos. Sport poți face acasă. Eu chiar prefer acasă, la sală e prea aglomerat, gălăgie.

| StrongHeart a răspuns:

"Sportul afara și la sala e exclus din cauza frigului și a covidului."
Asta e valabil doar daca crezi tu ca e valabil, pentru mine nu e exclus sportul afara pe frig.
Nu mai cauta scuze, pune mana si fa ceva.

| zilog a răspuns:

Dacă cumva esti un mare trântor șî nu te trage deloc inima să faci miscare cum bine spunea wexceptional incepe cu a bea sitronadă făcută cu 4 grepfruit 2 lingurite de miere de albien si apa plata sau carbogazoasa eu recomand plata.
asta este cel mai bun energizant natural iti da curaj iti da putere iti baga o inhjectie de voință in tine să vrei să faci ceva in viață asta
si atunci când te simți dorgat de la grepfruit adică pe val cu energi emaximă
exact atunci apucă-te să faci sport dar nu mișcări bruște să nu rupi ceva ia-o treptat cu încălziri!

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Dacă îți este lene și scârbă să te miști fără să faci bani atunci esti la fel ca și mine
Super bate palma! te înteleg perfect! Nu iti place nici măcar ideea de a te duce la sală și nici ideea să muți un pai dacă nu îti dă cineva bani pentru asta!
AM REZOLVAREA
MERGI SI ANGAJEAZĂ-TE LA UN DEPOZIT DE ORICE INCĂRCĂTOR DESCĂRCĂTOR MANIPULANT MARFĂ
Super tare job-ul ăsta este si bine plătit si faci si miscare
măcar 4000 lei iei pe luna dar nu numai banii sunt interesanti ci faptul ca te misti si isi si bani este ca si cand te-ar plati cineva sa te duci la sala.
Eu toata viata am fost programator lenes un vierme in untură
dar acum nu mai puteam muream mi-se pusese untra chiar si pe vointa de a mai trai.
Noroc că am avut un job unde trebuia să alerg repede toata ziua
sa muncesc sa car de fiare grele motoare sa le tin pe poozitie sa scot roti mari din fier sa schimb pinioane grele saa schimb curele benzi transportoare
sa car cabluri electrice grele sa dau cu mătura sa dau gauri cu bormasina cocotat pe scara sa car scara sa montez rafuri sa pun pe rafuri piese de schimb pentru utilaje
piese grele de 20 kg bucata
sa schimb pistoane pe la utilaje tot felul de munca fi fizica si intelectuala dar repede repede repedede ca aveam patron un indian care statea cu biciul pe mine
si spunea din 12 in 10 minute ca sunt cel mai puturos om pe care l-a vazut vreo data in viata si sa ma misc mai repede ca in tara lui oamenii nu mancnca atata cat manac eu si ca el este ofticat pe mine pentru ca in africa se mananca cat mananc eu la o masa ei mananca intr-o saptamana si muncesc mai mult si mai repede de cat mine

| AnastasiaK a răspuns:

Deci ce vrei tu sa stii e cum poti slabi fara sa faci nimic, right? laughing
Din moment ce a nu manca mai mult e exclus si a face sport iar e exclus...o baghetă magică ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine te-a mintit ca iarna organismul cere mai multa mancare? Mai bine zis iarna sunt sarbatori si unii se indoapa ca prostii, hai sa nu inventam scuze stupide. Caloria e calorie fie vara fie iarna chiar si pe Himalaya. Deci mananca mai putin, asta e solutia. Si miscare poti face LEJER in casa.

| NunuNini a răspuns:

"organismul cere mai multa mâncare"
Refuza-l!

| wexceptional a răspuns:

Alearga in casa fa flotari abdomene genoflexiuni tractiuni te mentii in forma nu creste soricu corp de fita sa ai nici o problema canti la nai la o parte te dai ca vin cu ai mei direct din rai sa te vad cat poti sa stai

| Cosmin86 a răspuns (pentru wexceptional):

Ce versuri cretine...

| geoor a răspuns:

Fă-ți curaj și pleacă la sală și alege o dietă potrivită pentru tine.

| AlexN77 a răspuns:

Din mancare slabesti. Iti calculezi necesarul zilnic de calorii si de acolo scazi ~500 de calorii.

Scrie pe google calculator calorii si gasesti, trebuie sa introduce greutatea actuala, inaltimea, varsta etc. O sa vezi acolo. Succes!