| 22anirolF a întrebat:

Cum poti creste in masa musculara daca nu ai greutati mari? Eu nu sunt vaccinata si nu mai pot merge la sala (multumesc celor care "au vrut sa faca bine", s-a ajuns la efectul invers, mergand la sala imi intaream imunitatea si de cand nu mai pot si m-am retras din Bucuresti la mine la tara sunt mult mai sedentara si nu am posibilitate sa ma misc atat... in fine, ma descarcam, inchid paranteza).
Mi-am comandat si eu un disc de 5kg, gantere de 3... dar va imaginati ca nu fac nimic cu astea laughing cum altfel as putea stimula muschii sa creasca? idei? Mersi anticipat

15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Genoflexiuni, flotări, abdomene. Și nu mai da vina pe alții pentru tot ce ți se întâmplă, de acolo ți se trage.

| 22anirolF explică (pentru sadrian46):

Nu îmi mai răspundeți la întrebări, vă rog.
Niciodată
La nici una

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In 2020 ti-a fost mai bine?
Intreb pentru un prieten.

| AnastasiaK a răspuns:

(Te "descărcai" cu niște argumente de 2 bani pentru că nu ai nevoie de sală ca să faci mișcare, de fapt nu ai nevoie de mai mult de 2mp, dar na, sportivi de performanță au reușit să-și mențină condiția fizică în starea de urgență, iar tu crezi că e vina altora că n-ai chef să faci mișcare)

Zici că nu poți face nimic cu ce ai tu? Deci, de exemplu, deduc că la toate exercițiile pentru umeri tu lucrai cu mai mult de 5kg, nu? Nu-i problemă, pune tot ce ai într-un ghiozdan, ia-l frumușel de mâner și alternezi brațele. Poți reproduce foarte ușor exerciții precum fluturări laterale, înainte, ramat vertical, etc. Îmi permit să zic că și la biceps te descurci cu metoda asta. Iar dacă găsești o bară de care să poți sta atârnată, iei ghiozdanul în spate și te apuci de tracțiuni. Există multe variații.

La piept de acord că-s puține 11kg, dar partea bună e că poți să-ți folosești propriul corp. Rogi pe cineva să-ți așeze discul pe spate (eventual si ganterele peste disc) după ce te așezi în sprijin culcat facial, apoi te apuci de flotări. Există destule variații și aici, dar dacă ai ajuns totuși să le bifezi pe toate (inclusiv într-o mână), îmi dai un mesaj și îți mai dau alte idei. Iar dacă găsești niște bare paralele sau ceva similar, poți să iei ghiozdanul de mai sus în spate și să te apuci să faci. Poți improviza și alte exerciții pentru triceps cu ghiozdanul în cauză.

Pentru abdomem, iei în brațe ghiozdanul (la propriu) când stai în culcat dorsal și te apuci de exerciții pentru abdomen.

La gambe eu zic că e mai mult decât suficient ghiozdănelul. Și la antebrațe în caz că aveai vreun gând să faci.

Iar la picioare... well, după ce te plictisești de făcut genuflexiuni într-un picior cu ghiozdănelul de mai sus, presupunând că nu ai pe cineva pe care să-l iei în spate să faci variații de genuflexiuni, vei putea să te axezi pe izometrie și pe repetări cât mai lente. Nu vor fi echivalentul genuflexiunilor cu 60-100kg (sau mai mult, nu știu cu cât lucrai tu), dar vor fi mult mai utile decât nimic.

A, iar exercițiile de izometrie pot fi aplicate pentru toate celelalte grupe. Iar dacă te plictisești și de alea, poți încerca exerciții explozive.

| LostForForever a răspuns:

Fa flotări genunchi flecțiuni sau aleargă in parc e tare eu alerg mereu când am timp direct in parc fug ma plimb alerg mai ales dacă ai bicicleta sti ce tare este

| 22anirolF explică (pentru LostForForever):

Genunchi CE

| LostForForever a răspuns (pentru 22anirolF):

Genunchi flecțiuni nu sti ce este ăla? Te lași in jos și sus când stai in picioare

| Cosmin86 a răspuns (pentru LostForForever):

Genuflexiuni ma, nu "Genunchi flecțiuni", taranoi analfabet ce esti.

| LostForForever a răspuns (pentru Cosmin86):

Vorbește frumos -_- altfel ți-o iei rău copile -_-

"copile"?
Un pampalau care merge cu autobuzul (si probabil inca locuieste cu parintii) imi zice mie "copile"?

Dispari ma, taranoi analfabet.

Dai ma drumul și tu

"da-i", cu cratima, taranoi prost ce esti.

Dai ma drumul nu ma enerva

"da-i", taranoi ratat si needucat.

Bine happy baftă ai grija de tine