Salut!
-trebuie sa ai rezistenta ca sa ajuti echipa atat in faza defensiva, cat si in faza ofensiva
-joaca tot timpul in pase, nu fi egoist
-invata cateva driblinguri si scheme eficiente
-trage la poarta pentru a-ti exersa sutul
-si in primul rand sa nu iti fie teama cand ai mingea la picior
Sper ca am fost de ajutor
De fotbal trebuie sa te ti itare, sa joci zilnic, nu joci un meci pe saptamana cu baietii pe stadion si vrei sa fii mai bun...
Sa joci in continuare, doar asa poti deveni mai bun, antrenament, antrenament si antrenament.
Habar n-am nici eu nu is bun la fotbal.Nush continua sa joci...incearca sa dai juturi la poarta, sa faci dribilnguri iamginare(sa le faci dar sa nu nu fie nimeni acolo). Uita-te la niste tutorial pe youtube de dribinguri nu stiu...
Cu pasiune, munca si sa nu te lasi! Sa o faci de placere nu pentru faima! Sa joci de fericire nu doar asa ca vrei sa faci si tu un sport sau ca vrei sa fii cel mai bun. Adica este bine sa vrei sa fii cel mai bun in domeniul tau dar sa nu exagerezi si sa ai mereu un plan b. De ex daca Doamne fereste iti rupi un picior. Nu ai mai putea juca si ar trebui sa ai ceva de rezerva.
Cam asa ai putea juca mai bine!
O zi minunata. Papa
Exact,du-te pe camp (sau pe teren-ul de fotbal) ia-ti cativa prieteni cu tine si incepi sa te antrenezi altceva nu ai ce sa faci.
Multa bafta .
In primul rand trebuie sa exersezi cat mai mult, iar in al doilea rand iti trebuie si incredere in tine.
Du-te la sală,sau acasă,fă-ţi coprul rezistent,afară în curte/pe strada/la teren te duci cu un prieten sau singur, exersezi şutul, pasa (cel mai important), citeşte pe net un articol despre tehnică.
Exersează şi lovitura cu capul.
Duble, pentru controlul mingii în aer.
Aleargă în fiecare zi cam 500m (minim) pentru rezistenţă.
Când alergi cu mingea, încearcă să faci cât mai puţine atingeri, dacă ai viteză dăo în faţă şi fugi cu ea, nu uita să dai pase.
Iar ca să fi un fotbalist bun, NU TE PANICA CÂND AI MINGEA.
Sper că te-am ajutat.