Întrebare recomandată | darknessnight32 a întrebat:

Cum poti slabi?
Ce exercitii trebuie sa fac sau ce dieta trebuie sa urmez?

11 răspunsuri:
| j1NNNx a răspuns:

Conteaza si de organism. sunt unele persoane care nu se ingrasa indiferent de cat ar manca, dar si altele care nu mananca nimic si raman la fel de durdulii. multi fac foamea, slabesc, dupa care mananca o zi si sunt la loc.

| Golyat18 a răspuns:

Mai din ce stiu eu pentru slabit trebuie exercitii de lunga durata, pentru ca cele scurte si intense sunt pentru marirea musculaturii.Deci fuga multa bicicleta delia (ca sa transpiri)
La dieta nu ma bag

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Stil de viata sanatos.

| gabbyella200051 a răspuns:

Uite mai multe exercitii:
Pentru abdomen
Asezari flotări, atingerea degetelor de la picioare
Maini
Foarfeca, întinderea
Picioare
Spagatul, întinderea picioarelor
Referitor la dieta, trebuie sa renunti la alimente grase, sa micsorezi portia de dulciuri sau in locul bomboanelor sa mănânci fructe. Adauga in alimentatie mai multe salate
Si nu uita sa faci cat mai des plimbări la aer liber, recomandabil e in timpul zilei.
Sper ca te-am ajutat

| AkyMinowara a răspuns:

Nu este foarte complicat. Tine de vointa si auto-organizare. Nu iti trebuie o dieta speciala si nici nu trebuie se te abtii de la consumul anumitor alimente. Organismul are nevoie de un aport complex de substante.
Secretul e sa nu faci execes. Consuma alimente diverse in trei mese principale + doua intermediare la ore regulate (program) in cantitati mici la fiecare masa. Completezi cu circa o ora si jumatate de activitate fizica in decursul intregii zile (nu neaparat intr-o singura sedinta). Succes!
Nu ai nevoie de nutritionisti costisitori, ci doar de autocontrol si echilibru mental. Daca nu ai asta, cauta sprijinul unui psiholog calificat.

| Draghi a răspuns:

Salut, poti sa slabesti pur si simplu reducand caloriile pe care le consumi sau facand sport, de preferat ar fi sa le faci pe ambele in acelasi timp deoarece corpul tau o sa arate mult mai bine decat daca ai face doar una din doua dar si daca faci doar una slabesti. sper ca te-am ajutat

| Emanuella31 a răspuns:

Pai daca esti fata trebuie sa afli care este forma corpului tau si sa cauti o dieta speciala tipului de corp pe care il ai

| darknessnight32 explică (pentru Emanuella31):

Da,sunt fata! Nu as dori ceva strict, nu vreau sa slabesc foarte mult. Am 14 ani, 63 kg si inaltimea in jur de 1.65-70

| MihaelaAnghel84 a răspuns:

Buna! Raspunsul este complex. Eu sunt pentru slabitul sanatos, care se face in timp, invatand putina nutritie si abordand toate aspectele stilului de viata: alimentatie, miscare, odihna, atitudine. De fapt acesta este slabitul corect fara a da peste cap metabolismul si cu rezultate de durata.
Pentru inceput as recomanda sa-ti faci un plan: cat vrei sa slabesti, pana cand si apoi incepi cu mici modificari in
alimentatie, miscare etc.
Pt mai multe informatii acceseaza www.suplusisanatos.ro
Cu drag,
Mihaela Anghel

| MystX a răspuns:

Bună! Dieta depinde de fiecare organism în parte. Dacă chiar vrei să începi o dietă,consultă pe cineva specializat. S-ar putea să-ți facă mai mult rău decat bine.
La partea cu slăbitul,poți încerca următoarele:
-bea dimineața pe stomacul gol un pahar de apă călduță cu lămaie
-bea multe ceaiuri(ceaiul verde,ceai negru etc)
-bea multă apă
-aleargă
-dacă ai posibilitatea si timpul necesar,mergi la sală
-dacă nu,alearga,procură-ți o coardă și sari,fă abdomene,genoflexiuni
-mănancă cat mai multe fructe,mere în special deoarece ajută la digestie
-incearcă să eviți dulciurile,produsele de patiserie,faina albă,poți mânca de exemplu pâine din făină neagră, nu bea băuturi acidulate și desigur, nu manca la ore tarzii iar dacă simți totuși nevoia, mănâncă ceva ușor
-nu consuma produse prăjite, mai bine fierbe-le

Sper că ți-am fost de ajutor.O seară bună!

| Hari_Brigitta_1999 a răspuns:

Pai in principiu sa mananci foarte putina paine sa mananci doar fiert nu prajit sa alergi sa faci abdomene in principiu daca te hotarasti sa mergi la sala antrenorul iti va face o lista de exercitii si o dieta!