Daca tu nu crezi ceea ce spun ei, atunci nu te poate convinge nimeni si nimic, oricum tot ce mincăm este otravă asa ca mincare bio curată nu există, sau daca o gasesti are niste preturi mari comparativ cu produsele congelate.
Eu stiam ca, pudra se face din frunze/plante uscate si maruntite.
Daca sunt inghetate, atunci contine si apa mai multa (platesti apa la pret de "spanac").
De asemenea, pudra poate contine orice frunza /iarba, fiindca nu se distinge maruntit.
Eu nu as cumpara asemenea produs, mai ales nu de pe net.
Eu o sa fac niste usturoi bio eco pe un teren care nu a mai fost dat cu nici un fel de chimicale în ultimii 10 ani
Se afla la o distanta de peste 20Km de oraș sau fabrici
Se alfa la peste 10Km de orice așezare umană
Mai pot să îți ofer niste măceșe ne stropite ne muncite ne udate
Mai pot să îți ofer câteva nuci
Mai am struguri sălbatici
Și aceia cu boaba mica cat un bob de mazăre
Pot sa mai pun niste căpșuni dar asta pentru la anul cu capsunile.
Aș putea organiza chiar excursie să îți culegi singur ceapa verde și usturoiul să vezi că acolo nu exista curent electric apa pentru stropit cu chimicale și nimeni nu s-ar apuca sa aducă apă pe niște drumuri in care îți rupi mașină de la 12Km
Așa că tot ceea ce creste acolo este de la Dumnezeu
Doar cu apa de la ploaie.
Ploua se face ceva.
La anul Daca da Dumnezeu ploaie poate o sa am și pepeni și bostani
Eu pun sămânță in pământ de toate felurile
Dar de aici in colo ce o vrea Domnul
Nu stau sa fac răsaduri că îmi e lene ci merg la Dedeman investesc 600 lei in pliculețe cu semnite apoi le pun in pământ.
Și în general nu iese nimic din acele plicuri am mai incercat și în alți ani.
Dar acum am aflat că trebuia să le țin impreslabil in putina apa câteva zile înainte să le pun in pământ
E un Bobby
O SA FAC O APLICATIE PRIN CARE POTI SA ITI FACI GRADINA TA ON-LINE
TU ALEGI CE SA ITI PLANTEZE și eu îți plantez pentru tine pentru altul
Apoi poți plăti online să meargă cineva cu bicicleta până la fântâna 12Km dus 12Km întors să îți aducă 10 litri de apa să îți unde
Poți să vezi tot timpul cum creste gradina ta roșiile tale ceapa ta cu numele tau pun etichete plancarde micuțe să le vezi on-line pe internet
Cu numele tau
Poți să plătești să îți pună araci la roșii
Tu vei fi stăpânul
Și vor fi mai multe parcele și că și acestea
Și fiecare om poate sa plătească că la videochat
Exact pe aplicație de video-chat că să îi sape pământul
Să îi pună pe parcela lui îngrășăminte naturale balega de cal 100 lei bucata sau să îi monteze sisteme de irigare cu picurare
Poate să plătească să ii monteze o plasa anti grindina când vine vreme rea și să o strângă când trece vremea rea
Poate să plătească o mica taxa pentru paza fizica a recoltei non-stop.
Poate să facă și asigurare la recolta respectivă
Poate să recolteze in orice moment și recolta să fie trimisă prin FanCourier la adresa ceruta
Așa gândesc eu dintr-o propoziție și apoi este că și când aș fi trimis o imagine a gândului respectiv pe serială rs232 doar că să fie printată.
Scrie fara sa mai gândească degetele când îi dau print.
Exact ca la imprimată matriciala aceea cu ace. Eu de foarte multe ori în timp ce degetele scriu vorbesc cu oameni îi ascult el alții analizez alte probleme
EU NICI NU MA UIT UNDE SCRIU NICI PE TELEFONUL MOBIL NICI PE CALCULATOR LAPTOP SAU PC SAU MASINA DE SCRIS
Pentru că printr-un concurs de împrejurări au fost mai mulți factori care au concurat că să ajung să trebuiască să fac pentru cazare o școală undeva unde oferea și cazare într-un oraș dintr-o țară de care doream eu să mă lipesc doar că nu îmi permiteam chiria in acea țară și acea școală era pentru nevăzători. Nu le trinca eu nu as vedea doar că era singura soluție să am cum sa locuiesc gratis in acea țară unde costa cazarea sa zicem minim 100 euro / noapte la cel mai ieftin hotel dar în general costa 150 euro cazarea/noapte la un hotel ieftin.
Așa că asta e am găsit și euro combinație aveam 22 de ani și de unde bani de exemplu în țara respectivă nu se pot închiria camere case apartamente de cat daca ai scrisoare de la fostul proprietar ai drept de munca și plătești măcar 16000 euro pentru o camera în avans pentru 1 an.
De unde 16000 euro să le dau anii înainte pe un an pentru o camera.
Așa că am găsit combinația cu școală respectivă care îmi mai permitea să mai chiulesc să îmi caut job
Sau de la ora 13 la 20pm aveam voie sa muncesc în mod legal daca mi-as fi găsit ceva de muncă.
Doar că eu nu știam că încă mai există naziști pe planeta aceasta și că mulți dintre ei or să dorească angajați care s-au născut neapărat în acel oraș
Parca toți toți toți angajatorii naziști din orașul respectiv aveau o foarte mare mânie aceea de a dori sa angajeze doar oameni de aceiași rasa credință culoare că și ei neapărat născuți și crescuți în acel oraș. Într-un fel îi înțeleg să nu vina alții care să ceară un salariu de 10 ori mai mic.
Așa că am învățat să scriu in brail am învățat să mă orientez fara sa vad am învățat să folosesc o mașină de scris
Am învățat să scriu fara sa mă uit unde scriu erau cursuri obligatorii și de stenografie... Așa că dacă am fost constrâns să știu să scriu repede la mașină de scris fără să folosesc ochii asta e mi-a intrat în reflex și acum pot sa scriu
chiar și fără să gândesc