Salut! Incearca sa mananci ceva natural bazat pe proteine(fasole, mazare, soia, carne, etc. ). ncearca tractiuni, flotari, abdomene, ridicari.Nu te astepta sa iti creasca masa musculara intr-un timp scurt. O varianta mai "babeasca" ar fi sa te tuci la prasit, la carat chestii, la tara, la bunicii tai.
Apuca-te de un sport, unde muschii se vor dezolta frumos si armonios: inot, handbal, volei, tenis.
Nu vrei proteine? Pai tu ce mănânci? Sa fac repetari cu seturi? . Usor, greu. Nu prea ai treaba mai deloc cu sportul, mai asteapta sa mai cresti, sa te mai maturizezi, intre timp poti sa te documentezi.
Asa e, la 15 ani nu sustin sportul cu greutati, fa exercitii doar cu greutatea corporala! Pe la 19-20 ani mergi linistit si trage de gantere.
Nu e neaparat de asta, doar ca nu are nici cea mai mica notiune despre cum merge treaba cu sportul asta si fara informații esti pierdut (din propia experienta, am intrat in perfuzii )
Cele mai comune afectiuni sunt cele lombare, am trecut si eu prin sciatica..de asta recomand sportul doar cu greutatea corporala
Şi statul degeaba pe scaun afectează. Atât timp cât te antrenezi corect, execuți corect, poziția ta este corectă, laşi ego-ul la uşă, îți alegi greutăți care să-ți permită să pui în practică cele enunerate mai sus poți face fără probleme. Este bun si SW, dar dacă vrei un nivel mai sus sala e mai ok. (Parerea mea)
Principalul este sa mananci cat mai mult. Inainte de antrenament si dupa. mananca 5 oua pe zi, doar ca fara galbenus pentru ca este toxic sa-l mananci de 5 ori. Albusul este proteina, deci fa asa si garantez ca vei face muschi, (atrage fete)
La aceasta varsta ar trebui sa mananci cat mai mult pentru ca ai un metabolism bun.
Bafta