| andreiz112 a întrebat:

Cum sa fac muschi, am doar 13 ani, eu am vazut multi colegi care au patratele si care stiu sa se bata
Eu o sa fac in vara Karate o sa ma ajute karatele
Si cum sa fac muschi

Răspuns Câştigător
| immortalfaith a răspuns:

Muschi : exercitii fizice + alimentatie buna
Vrei muschi sau patratele?
Daca vrei patratele apuca te de alergat, antrenament HIIT zilnic, sari coarda, tonifica prin abdomene
Un rol foarte important il are alimentatia, ar trebui sa mananci proteine (vreo 30-50 grame pe zi) si nu prea multi carbo, doar dupa antrenament, fibre, fulgi de ovaz, branza, iaurt grecesc, piept de pui, oua, peste
Grasimi sanatoase : nuci, avocado, alune
Pentru varsta ta baga flotari, genuflexiuni, tractiuni (4 serii a cate repetari poti)
N o sa faci muschi peste noapte, dureaza vreo 2-3 ani pana te faci cum vrei tu dar daca ai vointa nu e imposibil

3 răspunsuri:
| DomnulKat a răspuns:

Nu sta acasa, du-te la o sală.

| m3m3sje a răspuns:

Cea mai buna soluție in a pune masa musculară pe tine e sa te duci la sala si sa faci exerciții dacă nu vrei sau nu ai posibilitatea poți sa faci exerciții de pe YouTube. Se găsesc nu-i problema. INTR-o luna ai sa vezi ca se văd rezultatele (dacă te ții de program si mănânci multă mâncare ce conține proteine )
Poți sa te uiți pe net sa vezi cam ce proteine conține fiecare
De ex arahidele conțin cele mai multe proteine ( din categoria fructelor si legumelor) iar carnea ouăle conțin si ele mai multe proteine decât cele de sec
PS nu uita sa te ții de program dacă vrei rezultate happy

| Drucc a răspuns:

Ai putea in primul rand sa faci multa miscare si sa mananci sanatos, adica mancare cu multe proteine (banane, carne, dar regulat etc.). Si daca nu faci muschi prea mari, nu-i nimic, ai timp, ai numai 13 ani.