| cristi99vera73 a întrebat:

Cum sa fac muschi/patratele la 13 ani (sa nu aud [mergi la sala sau sudeaza o bara si fa tractiunilaughing]

Răspuns Câştigător
| plasticsmile a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0 uite aici timp de cateva zile faci doar o data pe zi...iar apoi incepi dimineata si seara :) eu cu astea am reusit si chiar se cunoaste. iti lucreaza abdomenul super

| Cosmin86 a răspuns (pentru plasticsmile):

Felicitari pentru unul din cele mai cretine raspunsuri, daca era asa simplu toti aveau abdomene.

Abdomenul corect se lucreaza de 2 ori pe saptamana, niciun sportiv cu patratele mari si definite NU lucreaza zilnic.

Copil mic paralel cu sportul laughing

| adycanepa a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce e cu tine ba eu fac astea in fiecare zi si am patratele de invidiat.Nu vorbi daca nu stii ce vorbesti

| Cosmin86 a răspuns (pentru adycanepa):

Ai pentru ca esti slab, sunt oameni cu metabolism rapid care nu au mai lucrat abdomenul de 6 ani de zile si are un 6 pack perfect vizibil.

mai documenteaza-te, e irelevant ce faci tu, 90 % din oameni nu au metabolismul tau

Si antrenamente in fiecare zi = antrenament de copil mic

| Cosmin86 a răspuns (pentru adycanepa):

Pardon "si au", eu personal cunosc unul.

Mai documenteaza-te si tu, copil mic, sa vezi ca patratelele NU se fac cu exercitii cum faci tu, alimentatia conteaza 90 % si exercitiile doar 10 %.

| DarkShadowOne a răspuns (pentru plasticsmile):

Mersi, imi e de folos. Si eu am 13 aniwinking

| SilviuPsa a răspuns (pentru plasticsmile):

Plasticsmile sa stii ca ce ai postat tu sunde de folos

| marinageorgiana14 a răspuns (pentru plasticsmile):

Iti dau dreptate. De astea fac si eu si sa stii ca functioneaza happy

38 răspunsuri:
| ProCulturism a răspuns:

Salut,
Uite aici un articol execelent pe tema asta: Exercitii abdomen
Bafta

| plasticsmile a răspuns:

Altii care lucreaza zi de zi la sala abdomenu cu instructorul?happy mai usor cu jignirile copil vad ca esti tu asa ca las-o mai moalewinking si numai manca ce nu trebuie happyoftica si tu ca am funda laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru plasticsmile):

"Oftica si tu ca am funda", ti se pare ca sunt un copil cretin pe care il intereseaza asa ceva? Eu raspund si la mesaje care au deja raspuns castigator, mi-am facut cont pentru a prticipa la disuctii inteligente, dar cu un copil ca tine nu ai ce.

P.S. : tu esti pe pozitia 3763 eu sunt in primii 60, asa ca mai usor cu lauda.

Spre deosebire de tine, eu chiar am cativa ani de experienta in domeniu, copil mic si paralel cu sportul, auzi, zi de zi abdomene laughing

zi de zi abdomen = exercitii de copii mici retardati

| ZyReXe a răspuns:

Si eu am 13 si singurul mod prin care poti sa faci patratele este sa mergi la sala da la sala nu trebuie sa faci tractiuni doar daca poti faci cu ganterele de 3-4 kg faci la aparate pe acolo(Mergi de 4 ori pe saptamana) si in max 5 luni vei avea patratele.Eu fac sala de doua luni si deja am ajuns la greutati de 6kg in fiecare mana.
Bft!winking

| RockaruL a răspuns (pentru ZyReXe):

Doamne doamne doamne. Nu aveti nici o treaba cu sala, sincer. Cum vrei sa faci muschi pe abdomen, daca tu lucrezi la brate?

| Cosmin86 a răspuns:

Alimentatie. Patratelele se fac atunci cand reusesti sa reduci stratul de grasime sub 10 %, ceea ce e foarte greu daca nu ai metabolism rapid ( multi oameni nu au ).

Alimentatia e decisiva, exercitiile sunt irelevante.

| Cosmin86 a răspuns:

Tu nu faci muschi, tu esti un copil firav care nu se antreneaza intens si are doar 3 mese pe zi.

copil firav si frustrat

| Mariussssssss a răspuns:

Patratele faci facand multe abdomene zi de zi

| sinnz a răspuns:

Daca vrei cu adevarat sa ai patratele fa abdomene foarte multe. dimineata 50 si seara 50 timp de 2 saptamani. Daca vrei muschi fa flotari calumea si trage de niste gantere. sau haltere. salut.

| BogdanToretto a răspuns:

Se vede ca esti un copil de 13 ani si nu asculti sfaturi, du-te-n mama ta daca nu asculti pe ceilalti..sala + abdomene, tractiuni, alergari.

| marcusovi a răspuns:

Omule ca sa faci muschii si sa iti faci si bani vorbeste cu careva sa te ia la lucru in santier si vei vedea ce rezultate o sa ai, vei manca regulat 3 mese pe zi si vei avea si muschi crede-ma am numai ani si pot ridica deja 70 de kg si cate 14 kg intr-o mana si iti faci si patratele

Alte răspunsuri
| LoveMe723 a răspuns:

Da ce vrei sa faci? Vrei patratele fara exercitii?! Dne ce cap ai pe bune laughing! Fa abdomene tractiuni si de astea! Mult te duce capu! Si in plus ai 12 ani ce patratele vrei? In 3-4-5 ani o sa ai deci muncestee!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Bl4ck4ngel a răspuns:

Mo ia steroizi sau proteine si baga abdomene la greu laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bl4ck4ngel):

Tu nici macar nu stii diferenta intre proteine si steroizi, nu? De le pui in aceeasi categorie

| Bl4ck4ngel a răspuns (pentru Cosmin86):

Sa mori tu ca nu stiu eu dif intre seroizi si proteine.Pai ia zio tu ma smechere

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bl4ck4ngel):

Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, suplimente.

Suplimentele tot din mancare sunt facute.

steroizi = hormoni sintetici de crestere, in special injectabili ( ex. testosteron ), adica doping ( substante ilegale )

| zipp1 a răspuns:

Ba frate eu iti recomand exercitiile acestea pentru muschii la brate :
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Si pentru patratele abdomene
Adica fac chestiile astea de 1 luna si deja se observa diferenta
Trebuie sa faci zilnic antrenament pentru rezultate
Daca vrei intr-adevar trebuie sa muncesti

| Cosmin86 a răspuns (pentru zipp1):

Alt copil mic si firav

zilnic = progrese MAI PROASTE si MAI LENTE

mai documenteaza-te si tu inainte sa aberezi ca un copil mic ce esti

| Voinea_ANdrei_1998 a răspuns:

Pustiulica fii atenthappy ma rog nu-s mare nici eu da sunt mai mare ca tine am 14 anihappy. asculta aicea..eu de pe la 13 ani(varsta ta) am inceput sa fac abdomene.La inceput de abia faceam 30 si acum fac 80 pe serie(3 serii)laughing.Fa si tu in fiecare dimineata( pe la ora 11-12 3-4 serii a cate 50 de abdomene si iti garantez ca intr-o saptamana o sa inceapa sa ti se vada patratelele.Acuma daca esti gas ai 60-70 kg de la varsta asta du-te si alearga 10-15 min pe zi pana mai slabesti un pic.
P.S daca esti gras si faci abdomene nu o sa ai niciodata patratele(muschii abdominali ti-i antrenezi, dar grasime tot ramane).
Asa ca du-te si alearga pana ajugi la 40-45 kg ca minebig grin
Bafta!

| SilviuPsa a răspuns:

Ba omule in primul rand tu nute uiti la nimic din ce au scris oameni astia, 2 degeaba te documentezi daca nu incerci pe pielea ta abdomene si restul exercitiilor, 3 apucate si fa niste exerciti ca, cu un bol de salata sau nu mai stiu ce"mananci" tu nai sa ai muschi lui Arnold, si patru nu mai spune copil cand tu esti papusa

| bersetanvrem a răspuns:

Pai ai putea mai intai sa inveti sa scrii "La 12 ani" sau sa inlocuiesti cuvantul "Patratzele" cu cuvantul "Abdomen". Si ca sa faci macar un 4Pack, daca ai putina slaninuta pe tine prima data da-o jos [asta se face prin fuga]. Dupa ce ai dat jos slanina de pe tine, daca zici ca nu vrei abonamente la sala, incepe acasa cu 4 serii a cate 10 repetari si pe parcurs o sa ajungi poate chiar si la 8 serii a cate 15-20 de repetari [Trecerea nu se face brusc]. Si dupa ce treci cam la un stadiu mai avansat intereseaza-te de proteine (se gasesc de vanzare la sala, e ca o fainahappy ). Cu acele proteine, iti faci Shake-uri si le bei in fiecare zi imediat dupa ce ai terminat de facut exercitiile (pentru sudarea muschilor).

| Moldovan_Patrick_1989 a răspuns:

Pai fa abdomene.Cam 100 pe zi sau cruch e mai folositor.Eu am doar 9 ani si am patratele.Hey,nutrebuie sa te fortezi. Fa vreo 50 de abdomene si cruch pe zi.Vei vedea dupa 60 de zile ca ai patratele.

Alte răspunsuri
| dixbdm a răspuns:

Nu vrea sa ma dau importanta.dar si eu am 13 ani si vreau sa fac patratele, am incercat abdomenele din primul raspuns de aici zilnic si dupa o saptamana a inceput sa ma doara gatul...asta e doar parerea mea. pups :*

| Ramona123 a răspuns:

Fai cate 100 de abdomene in fiecare ziwinking

| Secrieru_Petru_Marinel_1990 a răspuns:

Uite ca eu nu merg la sala si am deja 6 patratele formate si am facut doar cateva abdomene si cateva flotari. Si decateva zile m-am apucat sa fac si gantere. Si am abia 13 ani.

| abcdefghptv a răspuns:

Simplu flotari sau abdomene eu am 13 ani si fac zilnic dimineata si seara cate 40-50 de flotari