| cristi99vera73 a întrebat:

Cum sa fac muschi/patratele la 13 ani (sa nu aud [mergi la sala sau sudeaza o bara si fa tractiunilaughing]

Răspuns Câştigător
| plasticsmile a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0 uite aici timp de cateva zile faci doar o data pe zi...iar apoi incepi dimineata si seara :) eu cu astea am reusit si chiar se cunoaste. iti lucreaza abdomenul super

38 răspunsuri:
| SilviuPsa a răspuns (pentru plasticsmile):

Plasticsmile sa stii ca ce ai postat tu sunde de folos

| marcusovi a răspuns:

Omule ca sa faci muschii si sa iti faci si bani vorbeste cu careva sa te ia la lucru in santier si vei vedea ce rezultate o sa ai, vei manca regulat 3 mese pe zi si vei avea si muschi crede-ma am numai ani si pot ridica deja 70 de kg si cate 14 kg intr-o mana si iti faci si patratele

| RockaruL a răspuns (pentru ZyReXe):

Doamne doamne doamne. Nu aveti nici o treaba cu sala, sincer. Cum vrei sa faci muschi pe abdomen, daca tu lucrezi la brate?

| dixbdm a răspuns:

Nu vrea sa ma dau importanta.dar si eu am 13 ani si vreau sa fac patratele, am incercat abdomenele din primul raspuns de aici zilnic si dupa o saptamana a inceput sa ma doara gatul...asta e doar parerea mea. pups :*

| Ramona123 a răspuns:

Fai cate 100 de abdomene in fiecare ziwinking

| marinageorgiana14 a răspuns (pentru plasticsmile):

Iti dau dreptate. De astea fac si eu si sa stii ca functioneaza happy

| Secrieru_Petru_Marinel_1990 a răspuns:

Uite ca eu nu merg la sala si am deja 6 patratele formate si am facut doar cateva abdomene si cateva flotari. Si decateva zile m-am apucat sa fac si gantere. Si am abia 13 ani.

Alte răspunsuri