Se poate si acasa daca ai echipament.
Dupa parerea mea nu ai nevoie decat de 2 gantere reglabile, 1 haltera si o bara de tractiuni.
E adevarat ca nu beneficiezi si de aparate dar se pot face muschi si acasa, nu ca la sala ce-i drept dar se poate
Ok, uita-te ce echipament are el si zi-mi ce poate face cu ala
Nu prea poate faci nimic
Normal ca poti sa faci si acasa. Uita-te la tipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=c5APvEfUPPk.
T
Tipul nu s-a facut asa din catarat pe bari in parc, in spatele lui sunt multi ani de sala, nutritie si antrenament, videoclipurile pe care le face sunt pentru a motiva tineri sa mai plece din fata pc.
Poti sa faci acasa daca ai mii de euro de dat pe aparatura...
Se poate si acasa daca ai echipament.
Dupa parerea mea nu ai nevoie decat de 2 gantere reglabile, 1 haltera si o bara de tractiuni.
E adevarat ca nu beneficiezi si de aparate dar se pot face muschi si acasa, nu ca la sala ce-i drept dar se poate
Prin cardio: alergari normale sau mai ales scari foarte bune pentru ars grasimea si desigur pentru o forma de invidiat nu ar strica sa te apuci de sala, multa bafta!
Sal,nu prea cred la sala sunt la scoala si nu prea am timp
Http://www.tpu.ro/utilizator/fshj tu ce faci acasa, zi-mi si mie, sa fac flotari in afara de alergari, cum sa execut antrenamentele ceva culturism cum sa dau jos kilograme.
Vezi tu, trebuie sa iti faci ceva timp de sala cat despre mine nu fac nimic acasa urmez 5 zile de antrenamente la sala pauza doar in weekend, ai nevoie de aparatura, daca vrei sa faci acasa ma tem ca nu am cu ce sa te ajut.
Iti zic cum fac si da progrese:faci flotari dimineata cand te scoli, faci pana nu mai poti, trebuie sa te fortezi la maxim; abdomene la fel; tractiuni la fel.Eu nu am ce ai tu, sac de box, gantere etc.Fac exercitiile astea si dau roade.Trebuie sa la faci pe un timp mai indelungat.
mihai99_2475 întreabă:
nyck2398 întreabă: