Asta de tine depinde cat faci si cum. eu am facut cam aproape 2 ani de zile. in fiecare seara sambata si duminica luam pauza, si faceam abdomene echere + altele. daca cauti pe net o sa gasesti si mai faceam si altele in + flotari etc. la inceput era mai greu. dar dupa m.am invatat..la fel si tu.ia-o usor. si o sa vezi ca te remodelezi. daca nu, poti sa mergi vreo 6 luni la sala ( minim ). si gata
Faci multe exercitii fizice in fiecare zi, de ex 50 pe zi + 10 pe fiecare saptamana!
Cele mai bune sunt abdomenele si echerele fa in fiecare seara pana in 100 de repetari. si o sa vezi ca ajuta. nu e neaparat din prima sa faci 100, prima data 20 a 2 a oara 3-40 si tot asa bafta
Bai nene daca esti tu asa destept de ce nu ai zis tu ce si cum? pampalau esti! lasa jignirile in mm! si daca mergeai un pic pe la sala si tu ati zicea un instructor ca poti face dintr-o saptamana 2 zile pauza, miercuri si duminica sa zicem asa asta nu ar venii aproape in fiecare zi? asa ca nu mai comenta tu aiurea ca stiu ce zic
Merg la sala de peste 10 ani, asa ca nu-mi explici tu mie ce si cum.
http://www.culturism.ro/......domen.html
Http://www.culturism.ro/......domen.html
ALIMENTATIE, cu aia se fac patratele.
Asta de tine depinde cat faci si cum. eu am facut cam aproape 2 ani de zile. in fiecare seara sambata si duminica luam pauza, si faceam abdomene echere + altele. daca cauti pe net o sa gasesti si mai faceam si altele in + flotari etc. la inceput era mai greu. dar dupa m.am invatat..la fel si tu.ia-o usor. si o sa vezi ca te remodelezi. daca nu, poti sa mergi vreo 6 luni la sala ( minim ). si gata
MusicLover întreabă: