Eu faceam abdomene timp de 6 minute in continuu. Trebuie sa faci pana simti ca te doare in zona abdomenului, apoi te opresti putin si incepi din nou
Abdomenele nu te ajuta sa slabesti "in burta", ci doar sa-ti tonifici musculatura in zona aia.
Pentru slabit, CARDIO : alergat, inot, bicicleta, etc., dar ca lumea, nu 3 minute.
Si o dieta corespunzatoare, dar asta NU inseamna multe fructe si iaurturi, cum recomanda toti care habar n-au de nutritie, sa tii o dieta adevarata, care sa ofere organismului tau tot ce are nevoie, poti sa ti-o faci singura dupa ce te documentezi despre alimente si necesitatile corpului tau.
Cu abdomene zilnic te supra-antrenezi si iti fortezi coloana in zona lombara.
Abdomenele NU sunt pentru slabit, ci pentru tonifierea masei musculare, si ca orice exercitiu care lucreaza muschii e nevoie de 48 de ore pauza dupa un antrenament, altfel te supra-antrenezi.
Stiu, dar prin cardio ( alergat, etc. ) arzi de 4-5 ori mai multe calorii decat prin abdomene, prin urmare slabesti mult mai eficient.
Pai,in fiecare noapte dupa ce mananci faci 30 min sport:abdomene, zumba (de pe youtube).Asa am facut si eu 2 sau 3 saptamani si nu am mai avut'o asa cum am avut'o inainte . Incearca si tu :* succes
Dat bicicleta magnetica pentru ce este buna?
Buna si eu vreau sa slebesc. Eu m-am apucat sa fac antrenament de pe un dvd cu Carmen Bruma, il poti gasi in magazine. Sper sa te ajute, desi din 6 saptamani am facut doar 4 zile am slabit 4 kg. Simplu-1 kg pe zi.