anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa slabesc putin, chiar daca sunt in crestere si imi vine sa mananc tot timpu? am 1.62, 13 ani si 68 kg straight face...dau funda si va rog fara batjocura.

Răspuns Câştigător
| MateiuSergiu a răspuns:

Apucate de un sport solicitant te va ajuta foarte mult, exemplu lupte peste vreo 6 ani vei fii numai pachet de muschii

2 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu mananci paine, patiserie, grasimi, prajeli, dulciuri, sucuri. eu am slabit asa 4 cm la talie in 3 saptamani.

| NuMeSiMpLu a răspuns:

Vezi care sunt cele mai eficiente 10 trucuri:

1. Fa curatenie: sarbatorile de iarna se apropie si, oricum, trebuie sa te apuci de curatenie, iar acum ai inca un motiv pentru a te apuca de treaba. Efortul depus atunci cand stergi praful, sau dai cu aspiratorul te ajuta sa arzi calorii. Sfat: asculta muzica preferata in timp ce muncesti la lustruirea casei.

2. Urca pe scari ori de cate ori ai ocazia, pentru ca orice fel de miscare te ajuta sa renunti la kilogramele in plus care te impiedica sa te simti bine in pielea ta.

3. Inscrie-te la cursuri de dans si frecventeaza-le de fiecare data cand poti. Asa cunosti oameni noi si te distrezi in timp ce faci sport.

4. Alta sugestie este sa inchiriezi DVD-uri cu exercitii, sa-ti inviti cea mai buna prietena la tine acasa si sa lucrati impreuna la siluetele voastre. Astfel, va veti provoca reciproc si veti petrece mai mult timp impreuna.

5. Shopping-ul este activitatea preferata a fetelor si te ajuta sa pierzi in greutate, pentru ca implica energie si efort. Fara sa-ti dai seama slabesti garantat, alergand in cautarea bluzei care sa se asorteze cu pantalonii si cu cizmele recent cumparate.

6. Mananca 5-6 mese pe zi, dar ai grija ca acestea sa fie in cantitati mici. Daca ti-e pofta de dulciuri, inlocuieste-le cu un fruct sau cu o leguma si stai departe de tentatii precum fast-food.

7. Include in dieta ta mancare variata, pentru ca te vei plictisi de acelasi preparat zilnic. Alterneaza si incearca sa combini legumele intr-un mod care sa-ti placa. Spre exemplu, poti opta pentru legume mexicane (porumb fiert, mazare, ardei, morcovi) alaturi de friptura de curcan.

8. Fa o lista cu motive pentru care vrei sa slabesti si stabileste-ti scopuri pe care sa le atingi repede.

9. Nu permite prietenilor tai sa-ti distraga atentia de la obiectivele tale si nu va duceti impreuna in locuri nerecomandate tie, precum fast-food-uri sau cofetarii pline de ispite.

10. Pentru ca in sezonul sarbatorilor de iarna preparatele traditionale sunt nelipsite, iti recomandam sa gusti din fiecare fel de mancare, dar sa nu exagerezi consumul de gustari pline de grasime si de carne de porc.