Dar de "tendoane" si degete de ce nu zici nimic?
in sportul asta tendoanele, articulatiile si coatele sunt mai importante decat muschii.
CU CE te ajuta ca ai muschi, daca adversarul iti suceste incheietura si degetele? cand iti desface degetele, iti pica instant muschii.
De-aia cel mai bun antrenament e antrenamentul la masa speciala cu oameni mai tari ca tine ( dar nu meciuri, antrenament ).
dupa un antrenament de genul, 2-3 zile nu poti sa-ti intinzi mainile si te dor coatele, degetele, tot
Ala e antrenament adevarat pentru sportul asta. Restul "sala, parc, etc. " doar il completeaza.
Incearca sa faci masa cat mai des, dar DOAR cu oameni care stiu ( gen care au medalii ), nu cu oameni care trag haotic si la palmares.
Pe langa ca esti idiot mai si semnalizezi.
Apuca-te de sah
antebrat si biceps = muschi MICI. daca nu bagi muschii mari in miscare ( gen spate ), tragi degeaba, copil mic
Flotari in fiecare dim seara si ia-ti un flexor pentru antebrat ca doar ala il pui la bataie cand il faci si trebuie sa stii si cum sa il prinzi
Da da da
Ms pentru raspuns
Daca nu stii de ce vorbesti aiurea? Doar antebratul " il pui la bataie "?
Toti muschii conteaza! Aici depinde de ce tehnica folosesti tu.
la push intra triceps + piept
la hook antebrat, biceps, spate
la top-roll antebrat, hranhial, umar, spate
la side : antebrat, umar, cot
si depinde si cum le combini intre ele
PS: Eu nu fac skanderbeng, ce ti-am dat mai sus mi-a spus cineva mai demult, care practica de ceva timp sportul asta, si stie despre ce vorbeste. Deci faza cu " Doar antebratul si bicepsul conteaza " sunt niste aberatii.
Nu am zis ca doar el. ca si pe el il pui si nu vorbesc aiurea odata ce am fost si la concurs cu asa ceva
El este pre prost pentru asa ceva!
La ce concurs ai fost, de sah?
Eu am vrut sa te ajut si ma faci prost ..foarte frumos din partea ta
Da de sah. frumoase glumele imi plac esti un glumet foarte bun respect din partea mea.
Intamplator eu practic sportul asta competitional si sunt bine documentat despre el.
cu un flexor nu faci nimic.
si flotarile cu ce naiba te ajuta? ca nu bagi piept si triceps ( decat daca faci push, unde risti sa-ti rupi cotu ).
El este prea prost nu ai inteles tu bine!
VasileStefan întreabă:
anonim_4396 întreabă: