Ai nevoie de antebrat, biceps, triceps, umeri, piept si spate.
Lucreaza toate aceste grupe intens, ca toate participa, unele mai putin, altele mai mult. Pentru o forta ca lumea ai nevoie de TOT
Exercitii pentru brate(in special antebratele) spate, umeri piept.Aici ai ce exercitii vrei http://www.culturism.ro/antrenament/
Fa multe tractiuni (cam 20 din 5 in 5 minute)-eu asa am facut o vara intreaga si sunt cel mai tare din scoala la skandenberg...
Sunt pe clasa a-6-a...
Exercitii pentru antebrat si gambe, chiar daca skandenbergul este un sport pentru maini este foarte important sa te tii bine pe picioare daca faci skandenberg fara sa te tii cu mana cealalta de maner, masa, etc. exercitiile sunt simple. poti face cu o gantera sau chiar sticle, plase grele carate incordat din antebrat si nu din umar
Extensorul ajuta foarte mult, Extensorul este cel mai popular articol sportiv pentru dezvoltarea fortei si intretinerea musculaturii!
Eu am 1.68 inaltime si 56 kg, iar cu ajutorul extensorului sunt cel mai tare din liceu la categoria mea la skandemberg, dar ca sa fii bun iti trebuie si tehnica!
Sper ca ti-am fost de folos, bafta la skandemerg!
Extensorul ajuta foarte mult, Extensorul este cel mai popular articol sportiv pentru dezvoltarea fortei si intretinerea musculaturii!
Eu am 1.68 inaltime si 56 kg, iar cu ajutorul extensorului sunt cel mai tare din liceu la categoria mea la skandemberg, dar ca sa fii bun iti trebuie si tehnica!
Sper ca ti-am fost de folos, bafta la skandemberg!
Ca sa fii puternic la skandenberg trebuie sa faci exercitii pentru uneri, exercitii pentru biceps, si antebrat....Eu exercitile astea le-am facut. Si am luat locul 1 la concursul de skandenberg din tg mures... Bafta.
Adica n-ai lucrat spate, cea mai importanta
apuca-te de sah
T0X1kSkuLL întreabă: