Iti poti mari viteza cu multe moduri cum ar fi te antrenezi si acasa,nu stai faci miscare incearca sa te antrenezi mai mult ca de obicei,mai iesi cu bicicleta si incearca sa pedalezi cat poti tu de tare panda simti ca nu mai poti, incearca sa te intreci pe tine eu cred ca e greu, dar incearca sa te antrenezi cam 6 ore in fiecare zi asa o sa vezi ca o sa dai rezultete. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu Funda
Iti trebuie mai intai conditie fizica, dar daca faci sport probabil nu ai probleme cu asta. Prin alergari de viteza repetate poti sa capeti o viteza mai buna... dar totusi nu trage de tine pana la epuizare.
Ma bucur sa aud ca esti fan arte martiale(eu m-am lasat de ele).Eu una stiu cum mi-am perfectionat eu viteza. Dimineata alergam 3 ture de stadion f. incet, cat sa le pot face, fara oprire. Dupa o pauza de 30 de minute(dupa ce le-am terminat), mai faceam o tura cat de repede puteam, dupa care nu ma opream pana acas.Asta dimineata.Seara mergeam la sala sau acasa (cand era aglomerat) si aveam obiceiul de a-mi pune pe maini si picioare niste buretei, care ii prindeam cu niste scaie.Cu acei buretei grei pe corp fugeam si executam in jur de 3 ore tot felul de miscari de karate. Dupa ce le dadeam jos si faceam acelasi exercitii, vedeam ca sunt mai rapida.DE CE? sIMPLU.Greutatea buretilor m-a facut sa-mi fortez corpul, iar cand le-am dat jos corpul meu era obisnuit cu greutatea lor.In concluzie ma miscam mult mai repede.
Atletism se numeste am facut eu, te dezvolta destul de bine problema e ca daca te lasi brusc o sa iti para ca ai pierdut rau din viteza si rezistenta.
Eu fac flotari in maini efectiv. cate 320, peste 4 ore iar 320, dar bratele mele nu dau rezultate, ori nu vad eu asta, alerg in fiecare zi 20-25 ture de stadion in viteza maxima, pe la a 3 tura ma doare burta, atunci dau si mai tare, maestrul meu mi-a zis ca nu e indicat sa fac atat efort, pot sa imi cedeze nervi de durere, imi epuizez toti muschi, viteza nu prea creste cum spuneam, nu vreau sa aud ca mi-am atins limita, limitele nu exista...