Bună!
Pentru o mai bună rezistență este necesară o respirație corectă, dar și o postură corectă în timpul antrenamentului. Insiprația și expirația se fac regulat, în funcție de tipul de exercițiu, dar mai ales după fiecare exercițiu.
Am să încerc să te fac să înțelegi ce înseamnă o respirație corectă:
- inspirația se face, după cum am spus mai sus, după fiecare exercițiu, așadar în acea mică pauză de relaxare.
- expirația se face în timpul executării exercițiului, astfel vei simți și o eliberare, un ajutor pentru efortul depus.
RESPIRAȚIA SE FACE PE NAS NU PE GURĂ.
Postura diferă în funcție de exercițiu, asta poți căuta și pe internet în ceea ce privește tipul pe care-l practici.
Mult succes!
Sunteti cumva doctor?
Nu, nu sunt. Am 18 ani, însă sunt documentată în ceea ce privește subiectul. Am făcut și eu o perioadă sală.
Ati raspuns si la mine, te documentezi, dar nu ramai cu atata informatie in minte totusi.
Nu am spus mare lucru Mulțumesc, o iau drept un compliment. Ceea ce contează este dacă te-am lămurit. Mai ai și alte întrebări?
Am dat amuznat din greseala.Cred ca m-am indragostit, oh doamne ce sa fac?
Tratează-te!
Din cate tin minte tu flirtezi cu tăte fetele?
Degeaba...tot gay raman, stii?
Manuela nu e baiat
Exact,si nu pot face mai multe.
Daca ramai fara aer in timp ce faci sport este pentru ca nu esti obisnuit cu efortul fizic.Eu zic sa o iei usurel si dupa poti sa faci ceva mai in forta.Fa lucrurile treptat, usurel, nu deodata