Pai nu ai zis care ar fi problemele acum. Ideea e ca poti face asta cu putini bani - mersul pe jos e gratis, daca vrei sa alergi/bagi ciclism, gasesti echipamente jos palaria in outlet-uri (de exemplu, pentru vara am echipament de ciclism care face cateva mii de euro si l-am luat cu vreo 150-200 de lei, iar bicla pe care o folosesc era vreo 2000 EUR noua cu echiparea pe care o am, asa am cumparat-o cu 1900 de lei, de la primul proprietar, care mi-a trimis si factura si tot ce trebuie). Si cu mincarea - renunti la piine si alte fainoase nasoale, margarina, uleiuri de-aiurea, le inlocuiesti cu alternative sanatoase. Culmea, si aici exista solutii de cost redus - untul de arahide, de exemplu. Mamaliga in loc de piine. Samd.
Aici depinde doar de tine și ambiția ta, dacă nu poți face asta tu de unul singur, nimeni nu se poate ruga de tine.
Nu mai mănânci fast-food, cipsuri, prăjituri de ciocolată, fă-ți abonament la sala de fitness și tragi de fiare în timpul liber, citește cărți motivaționale, consumă regulat proteine, fier, minerale și vitamine, nu mai fuma sau consuma alcool, fă-ți o relație, nu te mai uita la canale ori situri de știri și învață să-ți investești o parte din economii sau salariu în acțiuni, titluri de stat sau criptomonede, pentru a avea un venit pasiv, deci mai mulți bani în buzunar.