anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa reușesc să îmi schimb și eu stilul de viață pentru sănătate?

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai nu ai zis care ar fi problemele acum. Ideea e ca poti face asta cu putini bani - mersul pe jos e gratis, daca vrei sa alergi/bagi ciclism, gasesti echipamente jos palaria in outlet-uri (de exemplu, pentru vara am echipament de ciclism care face cateva mii de euro si l-am luat cu vreo 150-200 de lei, iar bicla pe care o folosesc era vreo 2000 EUR noua cu echiparea pe care o am, asa am cumparat-o cu 1900 de lei, de la primul proprietar, care mi-a trimis si factura si tot ce trebuie). Si cu mincarea - renunti la piine si alte fainoase nasoale, margarina, uleiuri de-aiurea, le inlocuiesti cu alternative sanatoase. Culmea, si aici exista solutii de cost redus - untul de arahide, de exemplu. Mamaliga in loc de piine. Samd.

| Kufu95 a răspuns:

Aici depinde doar de tine și ambiția ta, dacă nu poți face asta tu de unul singur, nimeni nu se poate ruga de tine.

| manuelus50 a răspuns:

Nu mai mănânci fast-food, cipsuri, prăjituri de ciocolată, fă-ți abonament la sala de fitness și tragi de fiare în timpul liber, citește cărți motivaționale, consumă regulat proteine, fier, minerale și vitamine, nu mai fuma sau consuma alcool, fă-ți o relație, nu te mai uita la canale ori situri de știri și învață să-ți investești o parte din economii sau salariu în acțiuni, titluri de stat sau criptomonede, pentru a avea un venit pasiv, deci mai mulți bani în buzunar.