Eu stiu ca o febra musculara trece facand alte exercitii fizice, chiar daca doare. Doar asa poate sa treaca mai repede.
Pe langa, incearca sa mananci putin zahar, o sa te simti mai bine.
Daca nu poti sa faci nici macar exercitii usoare, ceea ce e cam ciudat, e foarte bun si banalul mers pe jos...important e sa te misti.
Salut!
La mine trece dupa 2-3 zile.Cel mai rau este a doua zi dupa ce am fortat.
Ha! Ha! Ha! Stiu cum e sa nu poti sa nu te asezi pe scaun fara sa te tii de ceva si sa-ti iasa ochii din cap de durere pana ajungi cu fundul pe scaun.
Concluzie:las sa treaca de la sine.
Schimba grupele de muschi.O data picioare, alta data brate, apoi tot corpul.
Le imparti in doua antrenamente pe saptamana o zi de focus indreptari/ alta genuflexiuni si nu tii le distrugi intr-o singura zi cu un volum prea mare, ala e acid lactic. Vezi de UN antrenor care sa-ti presctie upper/lower sau legs push pull.
Stretching/yoga, foam roller exercises, nu fa exercitii de picioare everyday tho de obicei se fac exercitii dif in zile dif (adica luni picioare, marti abs; etc)
Probabil nu ai făcut de ceva vreme antrenament de picioare, de obicei febra tine câteva zile. Aspirina ajuta la febra musculară. Antrenezi restul corpului pana scapi de febra.
Un dos cu apar rece; poate niște gheata ar ajuta, dar sa o pui peste un prosop sau ceva, poate și un masaj
Cipi1212 întreabă: